UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Herkesin Isine Yarayacak

👤 mario 💬 6 cevap 👁 1,057 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Usta bu ulkede yasiyorsan illaki devlet kapisinda isin olacak eskidendi it itin kuyruguna basmaz anlayisi gecen sene kendim yasadim kaymakamlikta sijinti yasamistim yuzumdeki sakala ustum deki kiyafete bakarak af buyur resmen hayvan muamelesi yapmisti bir kac personel bende buraya sikayet ettim once valilik ten konu ile ilgileneceklerine dair mesaj geldi sonra kaymakam liktan aradilar ne yasandiysa aynen anlattim bir kac gun sonra gittigimde serefsiz personeli r etmis lerdi anladimki artik hic bir sey eskisi gibi degil siz yeterki hakkinizi arayin
Alo 175 bu numarayida yazin cok faydali bi hat aninda ilac gibi etki yapiyor 2 sene once esya almistim adam sifir diye teshir mali gondermekte israr ediyorda bende parami geri almakta baktim dikleniyo yaninda bu numarayi aradim once blof yapiyom sandi adamlarla konustuktan sonra kuzu kuzu parami geri odedi dedigim gibi siz yeterki hakli olun hakkinizin pesini birakmayin sizi korluyan kurum her daim bulursunuz yeterki siz hakli olun
Bi tanede zeytin burnu belediyesi ile ilgili kapinin onundeki asfalt yolu sokup tas dosemislerdi dukkanin havalandirmasi icin limon luk yapiyorlardi adamlar cimento koymadan kum ile yaptiklarindan surekli yikiliyordu bende her seferinde beyaz masaya sikayet ediyordum en sonunda amirleri geldi ne bizi surekli sikayet edip duruyon dedi aklinca fircalayacakti bende bak dedim elaman larinin yaptigi is bu cimento koymadan kum ile tutturuyorlar haliyle yoldan agir bi arac gecince cokuyordu bide baslarinda biri var at bi sakal dedigin gibi yapalim demisti bunuda amirw dedim tamam dedi gitti ertesi gunu 20 tane elan gonderdi varya adamlar bi yaptilar degil kamyon tank gecse yikilmaz
Cevap yazmak için giriş yapın.