Herkeze Merhaba

👤 TheK1ng 💬 2 cevap 👁 852 görüntü
Merhaba arkadaşlar . Bu portalı bir abimizin sayesinde öğrendim kendisi üye mi bilmiyorum. Bu platformun acihaz koduı nedir. Mesela sağ alt köşede 59,99 TL ye bir fiyat öneriyor. Ticaret mi yapılıyor genel olarak . Yoksa Canlı TV crackleme işlemleri vesaire falan mı

EK OLARAK bu tarz işlerle bilgim yok öğretilme gibi konular varmı portalda .. Kolay gelsin
TheK1ng

Merhaba arkadaşlar . Bu portalı bir abimizin sayesinde öğrendim kendisi üye mi bilmiyorum. Bu platformun acihaz koduı nedir. Mesela sağ alt köşede 59,99 TL ye bir fiyat öneriyor. Ticaret mi yapılıyor genel olarak . Yoksa Canlı TV crackleme işlemleri vesaire falan mı

EK OLARAK bu tarz işlerle bilgim yok öğretilme gibi konular varmı portalda .. Kolay gelsin

hosgeldiniz sorularinizin hepsi mevcut evet [BGCOLOR=rgb(184, 49, 47)]a dan z ye ne varsa zaten herkez burdan ogrenip gidiyor
aradiginiz konu vs forum arama yerinden aratarak ulasabilirsiniz bulamadiginizda acil yardim konusu acabilir destek alabilirsiniz.
TheK1ng

Merhaba hoşgeldiniz .
Canlı TV crackleme de yapılır bununla uğraşmak istemeyen bilmeyen üyelerimiz için ücretli Canlı TV paketilerimizden satın alabiliyor . Crack için sitemizi iyi analiz edip denemeler yapabilirsiniz
Cevap yazmak için giriş yapın.