Internet

👤 alex 💬 19 cevap 👁 2,067 görüntü
Arkadaslar benim bi sorunum var ve bu sorunu cozemedim siz belki bilirsiniz die bu konuyu actim sorunum laptopta kablosuz özelligi kapali ondan kablosuz aglari goremiorum nasil cozebilirim
Bilgisayarını ethernet(yerel ağ kablosu) ile modemine bağla internetine bağlanırsın koblo ile. Sonra bilgisayarına kablosuz ağ driver indir-kur sonra bilgisayarını yeniden başlat. Bak bakalım sorun düzeliyormu düzelmiyormu bana özelden mesaj at
marka modeline gore wifi driverini yuklersen gelir özellik
googleden yardim al driver hakkinda
Usta laptopun resmi sayfasina gir oeda internet kartlarini arastir indir sonra windowsdan biryerlere girmek gerekiyor gircegin yeri hatirlamiyom googleden bakarsin bulunca kart yerine girince unleme gosteren karti degistir yap yeni indirdigin karti ekle duzelir ama bu kartlari indirmek icin sana yedek pc lazim yoksa indiremezsin
pross
FN tuşu ve F2'ye bas açılır.

pc nin modeline gore değişir belki FN F12 dir :D
badboy17
pc nin modeline gore değişir belki FN F12 dir :D

laptoplarda sabit olur o
laptoplarda genelde bir tus olur ordan ac, mesala benim pcde formatdan sonra acik olsa bile kapali gösderiyor acip kapatinca duzeliyor laptop laptop degisir bu olay belki F tuslarindan olur ..
cocuk 1 soru sordu bi daha yok 50 kisi yazdi mubarek
laptoplarda sabit olmaz tus kombinayonu
misal fn +10 casper
fn+f3 acer gibi 2 incisi
driver laptop marka modele gpre bile zor bulunabiliyor bunun icin

Öncelikle laptopu kablolu baglantiya takmalisin

bilgisayarim sag tik > özellikler
acilan menuden > aygit yöneticisi
acilan menu aygit yöneticisi olarak tum driver yuklenmis yuklenmemis hersey listelenir
yuklu olmayanda zaten unlem isareti soru isareti gibi isaret olur
bu listeden ag bagdastiricilarina tiklayip wifi kartinizi gorebilirsiniz ustune tiklayi
atiyorum

Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030
sag tikla surucuyu guncellestir dediginizde driveriniz otomatik yuklenir
Bu her turlu eksik driveriniz icin gecerlidir ayrica guncelleyebilirsiniz
bu listedeki driverlerinizi
nasil olmaz sen benim laptop benden dahami iyi bilyiorsun resim ceker korsam anlamadin ortaya cikar...
benim pc sitesinde yoluyorum sana bak indir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Arkadaşım wifi kapalımı açıkmı ona bak muhtemelen kapalıdır açık konuma getir.
Cevap yazmak için giriş yapın.