Ip Block Nasıl Yapılır.

👤 Akiff 💬 7 cevap 👁 1,204 görüntü
arkadaşlar ip block nasıl yapılır bunun hakkında bilgi istiyorum.mesela bir programda ip block yeri var oraya kimin ip sini yazıcam.herkesin ip sini yazmam saçma olur.o yüzden ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler :)
Akiff cim canim cigerim sunucu kullanyiorsan zaten orda bu islem mevcut dur sen ne bicim sunucucisin:) benim denemelerimde öyle bir secim vardi. ip ban serverden yapilir. daha ögrenecek cok seyin var senin
Eray09
Akiff cim canim cigerim sunucu kullanyiorsan zaten orda bu islem mevcut dur sen ne bicim sunucucisin:) benim denemelerimde öyle bir secim vardi

usta öyle bir işlem mevcutta kimin ip sini yazıyım yani :D ben genel olarak nasıl engellerim anlamında yazmıştım :)
serverden bu islem oluyor akiff baska sansin yok, server ip ban atarsin..öyle programla mroglamla olmaz amelemsin sen ?server kullanmasini bilmyiorsan birakcaksin bu isleri :) sen bir uzaya cik hava al gel
Eray09
serverden bu islem oluyor akiff baska sansin yok, server ip ban atarsin..öyle programla mroglamla olmaz amelemsin sen ?server kullanmasini bilmyiorsan birakcaksin bu isleri :) sen bir uzaya cik hava al gel

:D :D :D
Cevap yazmak için giriş yapın.