UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Canlı TV Açılıp Kapanıyor (Yardım)

👤 cihat60 💬 3 cevap 👁 6,320 görüntü
arkadaşlar elimde bulunan bir Canlı TV yayınını açıyorum açılıyor görüntü kaliteside güzel fakat 3-5 saniye sonra görüntü donuyor ve bekliyorum ama devam etmiyor.Başka bir kanalı açıp tekrar aynı yayını açıyorum yine açılıp 3-5 saniye sonra donuyor ve öyle kalıyor.Bunun sebebi ne olabilir ve çözümü nedir?Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk.ler.
NOT: Bu yayını ben VU solo cihaz ile kullanacağım.Fakat VLC ve Simple ilede denedim yine aynı sonucu aldım..Net hızındanda olamaz çünkü başka yayınları izliyorum....
kullanici user pasli Canlı TV ler 1 kisilikdir kullanici cogaldikca kanal atlamari vede sonundada banlanma olacakdir sana ozel olmadikca verimli izliyemezsin
SelamunAleykum kardeşim,
3-5 saniye izleyipte kapanmasının nedeni Canlı TV yi birden fazla kişi izlediği için olur,çaresini soruyorsun ama
onun çaresi maalesef yok.Hep devamlı tekrar eder durur o yuzden uğraşma o tip Canlı TVlerle derim.
arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu yayını gecenin hangi saatinde denesem yine başkalarıda seyrediyormu.mesela şuan gecenin 2 sini geçti yayında değişiklik yok.bu insanlar gece gündüz bu yayınımı izliyor...hayırlı geceler
Cevap yazmak için giriş yapın.