Kilitli

Canlı TV Checker

👤 iMPaCt 💬 11 cevap 👁 3,915 görüntü

İnternetten toplanan yeni Canlı TV bağlantılarını kontrol etmekten acı çekiyor musunuz? Tüm bağlantıları sizin için kontrol edebilen gerçek hızlı çok parçacıklı bir Yazılım istersiniz. O zaman yeni yazılımımız sizin için.

Canlı TV Denetleyicisi adlı yeni yazılımımız, sizin adınızdan ne olduğunu tahmin ediyor. Bu yazılım ile herhangi bir Canlı TV listesisini (oynatma listesi, oynatma listesi veya txt) kontrol edebilirsiniz ve uygulama, müdahaleniz olmadan çevrimiçi veya çevrimdışıysa, liste içindeki her bağlantıyı kontrol edecektir, böylece bağlantıları hızlı bir şekilde kontrol edebilmek için çoklu iş parçacıklıdır tavır.

Uygulamanın bu işlevleri vardır:

Bir dosyadan liste ekleme özelliği
Kanal ekleme özelliği, Txt Ekle düğmesini kullanarak Kopyala ve yapıştır özelliği
Kanalları kontrol ettiğinizde yalnızca çevrimiçi kanalları görüntüleyebilirsiniz, böylece dosyayı kaydettiğinizde yalnızca çevrimiçi olanları kaydeder ve çevrimdışı olanları hariç tutarsınız
Dosyayı oynatma listesi veya cfg dosya biçiminde kaydetme özelliği
Listedeki herhangi bir kanala sağ tıklayarak aşağıdakilere erişebilirsiniz:

Seçilen kanalı VLC'de açın (varsa)
URL'yi panoya kopyala
Kanalın adını değiştir

Çevrimiçi ve çevrimdışı kanalları listeyi kontrol ettiğinizde nasıl görünüyorsunuz?

burdan yukle:

🔒 Link gizli — giriş yapın

virustotal:

Harika Anlatım Süper bir konu olmuş yuklemek için yukleme linkini notes.io sitesi üzerinden yapabilirsin teşekkürler.
virustotalde 1 tane kırmızı görunuyor.kontrol edilen sunuculer bi yerlere gidiyor mu impact usta.:)
hurzati
virustotalde 1 tane kırmızı görunuyor.kontrol edilen sunuculer bi yerlere gidiyor mu impact usta.:)

Senin icin ozel trend micro house call yukledim virus varmi diye!

Bitdefender norton mcafee eset avast malwarebytes ve kaspersky virus yok derken trend micro house call ne anlama geliyor:

resim kanit:

serefsapan
virüs uyarısı alıyorum temiz olarak bir daha verebilirmisiniz

hangi antivirus kulaniyorsun?

Bu program benim degil. Internetten buldum.

Virustotal bir tane gosteriyor. Trend micro mu kulaniyorsun? Kendin de upload edeblirisin virustotaldan
teşekkürler ımpact ama exe taratmak daha önemli exede 3 tane virus görünüyor.Ne kadar virüsler o ayrı konu .
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.