Canlı TV Config

👤 ipcrackbey 💬 14 cevap 👁 1,707 görüntü
iyi günler config yaparken Canlı TV de güvenlik kodunu nasıl aşabiliriz captchayı gösterirmisiniz acaba
bu konuyu bende merak ediyorum ustalar örnek bir config paylaşabilir mi?
🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın ustalar bilirse yardımcı olurlar
hangisi açık abi bugün onlara özel mesaj yazıyorum iletişime geçmiyorlar siz konuşşanız karizma abi
Müsait olan dönüş yapar abicim merak etme
ipcrackbey
iyi günler config yaparken Canlı TV de güvenlik kodunu nasıl aşabiliriz captchayı gösterirmisiniz acaba

Fastocr Canlı TV kesin kirar yayın bağlantısı captcha Canlı TV sunucusuleri

Hangi dns sunucu kirmaya calisiyorsun?

Pmden yola istersen ben bakarim senin icin
bende öğrenmek istiyorum impact abi olurmu bende size katkıda bulunmak istiyorum team viewer versem olurmu
ipcrackbey
bende öğrenmek istiyorum impact abi olurmu bende size katkıda bulunmak istiyorum team viewer versem olurmu

Tabi ogrenebilirsin sen once bu linke bak bi:

🔒 Link gizli — giriş yapın

Orda anlatim var bide burdan captcha config var:

bir dene ayni ayara bak benim yaptim confige onu gibi aynisini yapmaya yalis video bakin unce
bakıyorum ama abi videodan bir şey anlamıyorum birisi anlatırsa daha iyi olur benim için impact abi
ipcrackbey
bakıyorum ama abi videodan bir şey anlamıyorum birisi anlatırsa daha iyi olur benim için impact abi

Sen bi dene olur kardes al hazir configler captchali ayarlara bak ogrenirsin :)
iMPaCt
Sen bi dene olur kardes al hazir configler captchali ayarlara bak ogrenirsin :)

sorun olursa takildin yerde bana sor kardes
ellami
bu konuyu bende merak ediyorum ustalar örnek bir config paylaşabilir mi?

🔒 Link gizli — giriş yapın burdan

teşekkürler usta benim merak ettiğim resimdeki sokak tabelası veya araba içeren resimleri işaretlettiren şekiller çıkan sunuculerdi.
ellami
teşekkürler usta benim merak ettiğim resimdeki sokak tabelası veya araba içeren resimleri işaretlettiren şekiller çıkan sunuculerdi.

Kardes ona malesef yapicak birsey yok o recaptcha suan hic bir yazilim kiramaz. Belki ilerde imkani olur baska systemle death by captcha eklentisi olursa belke yeni sentry cikar ilerde
Cevap yazmak için giriş yapın.