İptv değişiklik gold önemli

👤 Karizma 💬 14 cevap 👁 165 görüntü
Arkadaşlar iptv dns değişti ve adresimiz şu şekilde oldu

iptv.uydux.org:8000

Gerekli değişiklikleri uygulayabilirsiniz

Eski adres çalışması uzun sürebilir o nedenle yeni adresle değişiklik yapabilirsiniz

Eski adres gold.uydux.org:8000
Güncell
Arkadaşlar iki adreste aktif.
İPTV ÇALIŞMAYAN OLURSA MODEME RESET ATINCA DÜZELİR
bilgi için teşekkürler
Bende olmadı Reset yaptım genede olmadı
Yarım saat içinde düzelir .
cümleyi benim mesaj bölümünde görünce sadece bana yazılmış gibi anladım.hiçbir şeyden de haberim olmayınca gün boyu iptv ne zaman düzelecek diye bekledim.dns değişikliğini siz link verince öğrendim.iptv.uydux.org:8000 olarak değişiklik yapayım.tek tek link bilgilerini değişitirmem lazım o zaman.sizde bunun programı yokmu değişen bilgileri kısa sürede tüm linklere uygulayan
"uyduteknik, post: 115036, member: 4959"
cümleyi benim mesaj bölümünde görünce sadece bana yazılmış gibi anladım.hiçbir şeyden de haberim olmayınca gün boyu iptv ne zaman düzelecek diye bekledim.dns değişikliğini siz link verince öğrendim.iptv.uydux.org:8000 olarak değişiklik yapayım.tek tek link bilgilerini değişitirmem lazım o zaman.sizde bunun yazılımı yokmu değişen bilgileri kısa sürede tüm linklere uygulayan

m3u dosyasını masa üstüne atıp düzen bölümünden değiştir eskiyi silip yeni adresi girip tümünü değiştir derseniz tüm kanallar yeni adresi ile gelir
"cafi, post: 115037, member: 2666"
m3u dosyasını masa üstüne atıp düzen bölümünden değiştir eskiyi silip yeni adresi girip tümünü değiştir derseniz tüm kanallar yeni adresi ile gelir

m3u uzantıyı txt yapıp notepad olarak açıp değiştir deyip aranan kısmına gold yazıp yeni değer kısmına da iptv yazınca bütün adres satırındaki gold kelimesi yerine iptv kelimesi yazılmış oldu.
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın
ben bu şeki
Eski ve yeni adres arasında fark yok herhalde. Eski adresimi kullanabiliyorum, yenisini de aynı şekilde. Bu durumda yeniyi mi eskisini mi kullanayım?
Farketmez gold olan hemen oturmadı alternatif olarak iptv ile başlayan ekledik 24 saat içinde gold ile başlayan tamamiyle oturur
gold.uydux.org:8000 olan eski adres dün hiç çalışmadı.iptv.uydux.org:8000 olarak değiştirince çalıştı.belki eski adreste çalışmaya başlamıştır.bu konuda bilgim yok.
Şuan her iki adreste aktif arkadaşlar
Cevap yazmak için giriş yapın.