UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Canlı TV Kanal Nasıl Bulunur

👤 göksu 💬 10 cevap 👁 1,667 görüntü
S.a iyi günler kendım Canlı TV kanal bulmak istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum
Canlı TV kanal kırma yı söylemek istedim bir türlü beceremedım yardım edersenız sevınırım
Göksu guzel kardeşim bu konudan sanırım bilgin cok az çabuk öğrenilip yapılacak birşey degil ki biraz teferruatli
aynen bilgim az bu konuda bıraz bruter programını indiridim bu sıteden nasıl çalıştıracagımı bilimoyrum
Ben suanda telefondayim yarın bana özelden yaz teamle bağlanıp gösteriyim nasıl kullanacağını ok
tamam yaın öğlen ataarım mesaj saolun ilgilendıgınız için
göksu
S.a iyi günler kendım Canlı TV kanal bulmak istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum

Göksu usta yardıma ihtiyacınız olan konuları forum yardım bölümüne konu açarak yaparsanız daha çok ilgi görür, bu sayede daha fazla yardım alabilrsiniz.
ycanerler
Göksu usta yardıma ihtiyacınız olan konuları forum yardım bölümüne konu açarak yaparsanız daha çok ilgi görür, bu sayede daha fazla yardım alabilrsiniz.

biz de öğrenmiş oluruz.
bu yolda öğrecek daha çok şeyler var.
Konuları doğru bolume açalım !.. Taşındı
Cevap yazmak için giriş yapın.