UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

Canlı TV Sunucusu Tarama İstekleri

👤 polat 💬 275 cevap 👁 54,413 görüntü
leoni

Buna bakarmisiniz lütfen?

* Hidden text: cannot be quoted. *

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

cok tesekkür ediyorum Polat abim fakat user: pass: sormustum! Varsa elinde veya tarama imkanin varsa süper olur
Ben taratiyorum ama nafile birsey buldugu yok. Belkide kullandigim Combo ile alakalidir bilmiyorum
Bakarsan bi zahmet süper olur, yok kardesim bakamam dersende Can sagligi
leoni

cok tesekkür ediyorum Polat abim fakat user: pass: sormustum! Varsa elinde veya tarama imkanin varsa süper olur
Ben taratiyorum ama nafile birsey buldugu yok. Belkide kullandigim Combo ile alakalidir bilmiyorum
Bakarsan bi zahmet süper olur, yok kardesim bakamam dersende Can sagligi

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın
Merhaba Hocam bu sunucuin satıcısını biliyor musunuz Google adresini yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler
hy33

Merhaba Hocam bu sunucuin satıcısını biliyor musunuz Google adresini yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Fakat Canlı TV sunucusulerin en iyisi olan v e r a bu sitenin yöneticisi Karizma usta tarafından satılmaktadır .
polat

Fakat Canlı TV sunucusulerin en iyisi olan v e r a bu sitenin yöneticisi Karizma usta tarafından satılmaktadır .

+1 Kullananı olarak imzamı atarım. VE RA - KINGO! bu işin üst liginde.
Alperentoy

Link sunucui yada adres vermeniz mümkün mü Hocam
Alperentoy

v e r a biliyoruzda kingo hangisi
tree_onestar

v e r a biliyoruzda kingo hangisi

Aynısı
hy33

Link sunucui yada adres vermeniz mümkün mü Hocam

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Alperentoy

Üstteki farklı sunucu sanırım, Eski adıyla doksanfutbol , web sitesinde dns olarak bu görünüyordu, birde fenomen.cc:80 var.
Bu TV portalıların hepsi cihaz kodu'ine göre az veya çok sayıda ama temelde aynı kanal listesine çıkıyordu. Ancak bir süredir çalışan bir tane cihaz kodu bulamıyorum. 'manzera' ile bir tarama yapmak istedim ama hem 2 tane açmayan cihaz kodu üretti, hem de kısa sürede 'bloklandınız' gibisinden bir mesaj verdi. Zaman ayırıp da elinde olanları paylaşacaklara veya tarayabileceklere şimdiden teşekkürler:
mckennascole

Bu TV portalıların hepsi cihaz kodu'ine göre az veya çok sayıda ama temelde aynı kanal listesine çıkıyordu. Ancak bir süredir çalışan bir tane cihaz kodu bulamıyorum. 'manzera' ile bir tarama yapmak istedim ama hem 2 tane açmayan cihaz kodu üretti, hem de kısa sürede 'bloklandınız' gibisinden bir mesaj verdi. Zaman ayırıp da elinde olanları paylaşacaklara veya tarayabileceklere şimdiden teşekkürler:

[USERS=mckennascole,]
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

A.Bozoğu

Üstteki farklı sunucu sanırım, Eski adıyla doksanfutbol , web sitesinde dns olarak bu görünüyordu, birde fenomen.cc:80 var.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Alperentoy

İlk ikisi bahsettiğim içeriklerin çok sınırlı da olsa bir kısmını (ama ihtiyacım olmayan kısmını) barındırıyorlar. Üçüncü tamamen farklı ve ilgisi olmayan bir paket sanırım. Bunlar da herhalde TR'den vpn'siz çalışmıyorlar. Vaktiniz için teşekkür ederim. Umarım kullanabileceğim şekilde paylaşanlar çıkacaktır.
mckennascole

İlk ikisi bahsettiğim içeriklerin çok sınırlı da olsa bir kısmını (ama ihtiyacım olmayan kısmını) barındırıyorlar. Üçüncü tamamen farklı ve ilgisi olmayan bir paket sanırım. Bunlar da herhalde TR'den vpn'siz çalışmıyorlar. Vaktiniz için teşekkür ederim. Umarım kullanabileceğim şekilde paylaşanlar çıkacaktır.

Her hesabı müşterisi istediği paket ve sıralasıyla kendi listesini oluşturmuştur. Paylaşımları birlikte bekleyelim.
Alperentoy

Her hesabı müşterisi istediği paket ve sıralasıyla kendi listesini oluşturmuştur. Paylaşımları birlikte bekleyelim.

Biri birçok ülke denedikten sonra londra üzerinden çalıştı. Diğerleri ülke de beğenmiyorlar. Bloklanmadan taramanın çok bilgi gerektirmeyen bir yolu var mıdır?
mckennascole

Biri birçok ülke denedikten sonra londra üzerinden çalıştı. Diğerleri ülke de beğenmiyorlar. Bloklanmadan taramanın çok bilgi gerektirmeyen bir yolu var mıdır?

Taramanın şartlarını sunucu sahibi belirler. Ona uyduğun sürece banlanmazsın. İstediğini bir günde mi bir yıldamı alırsın sunucu yöneticisine bağlı, bir yönüyle de senin bilişim bilgi seviyene bağlı. Çalıştırmana sevindim, genelde sunuculer birbiriyle takas yoluyla sunuculerinin yükünü azaltmak ve paketlerini çoğaltmak için paylaşım yapıyorlar ve bu nedenle bir çoğu aslında birbirinin aynısı sayılır.
🔒 Link gizli — giriş yapın bu dns yi cihaz kodu veya oynatma listesi olarak tararmısınız.
Cevap yazmak için giriş yapın.