Canlı TV veya CCcam Hangisi

👤 Yahsel 💬 7 cevap 👁 1,228 görüntü
Merhabalar Arkadaslar,

bilmiyorum insallah dogru yere yasiyorum dur.

cok arastirdim ve baktim ama bir türlü su cccam i anlamadim dogrusu.

Cccam ler hangi alet ile calisiyor? Bende android box var onunla olur mu?

Bende cunkü canak yasak ve Canlı TV bakiyorum ama yayinda cok boyuluyor genelde. bi takiliyor ondan sonra yayin tam gidiyor.

basilarida diyor cccam daha iyi Canlı TV den.

sayet cccam kullanmak istersem ne aletler lazim olacak? neya dikkat etmeliyim. sizlerden harickimse yardimci olucagina inanmiyorum
Selam siz hangi kanalları istiyorsunuz ? Gerçek olan şu cccam Canlı TV den çok daha stabıl çalışır. Ama izleyebileceğiniz kanallar kısıtlıdır. Cccam özellikli cihazınız olması gerek özelliği yoksa izleyemezsiniz . Cccam için çanak ve int bağlantısı şartttır
dreambox enigma atlanta vs linux tabanli uydu alicilari ile modellerde farklilik olabilir ciazlari ile
yurtdisindasiniz netiniz hizli olmasi lazim Canlı TV lerde sorun yasamassiniz
ama sorun kullandiginiz android boxunuzda ki android boxlar yavastir
ama yukardaki cihazlardan cccam oldugu gibi Canlı TV de izlemeniz mumkun
fakat cccam koduda fahis fiyatlarla satilmaktadir abonelik cunki anlamadiginizbir konu oldugu
icin birsey yapamazsiniz sadece satin alarak izleyebilirsiniz.
Not: size tavsiyem cihazinizi Enigma uydu alicisi olarak veyada Redline serisinden alarak
boxdan daha hizli verim verebilecek cihaz almanizdir.
cunü 3 kiyiz abimler ve ben. ama hangi systemi kullanim bilmiyorum iste. cok alet var ustelik cokta satin alabilicek yer. hat olarak 50 mbit var o problem yasatmaz eminim.
Karizma
Selam siz hangi kanalları istiyorsunuz ? Gerçek olan şu cccam Canlı TV den çok daha stabıl çalışır. Ama izleyebileceğiniz kanallar kısıtlıdır. Cccam özellikli cihazınız olması gerek özelliği yoksa izleyemezsiniz . Cccam için çanak ve int bağlantısı şartttır.

Not: size tavsiyem cihazinizi Enigma uydu alicisi olarak veyada Redline serisinden alarak
boxdan daha hizli Canlı TV izleyebilir verim verebilecek cihaz almanizdir.
Enigma tabıkı lakin çanak yoksa cccam iş yapmaz
Cevap yazmak için giriş yapın.