Canlı Tvevi.com Config+capture 19-10-2017

👤 iMPaCt 💬 72 cevap 👁 8,125 görüntü
ParTaa
Usta elımde 150 bınlık turkce maıl:pass vardı onunla denedım 35 bın kusurde kapadım yavas ılerlıyor zaten dedıgım gıbı hıt dusmedı

Al hesap dene:

🔒 Link gizli — giriş yapın

pass:

azerty12
iMPaCt

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
bots:5/10
combo: email : pass en cok turk email
proxy: hayir evet
capture: aktif

0 demek aktif degil 1 demek aktif

Arkadaslar ben proxyless tek 1000 kadar denedim 30k deneme degil. ne olursa olsun herzaman vpn kulanin

Hesap:

🔒 Link gizli — giriş yapın

pass:

azerty12

*Hidden content cannot be quoted.*

eline emegine saglık usta..
kullanıcı düşüren oldumu,tarama yapıyor fakat çok taratmama rağmen hiçbir hareket yok.
sitenin sunucui bu arkadaslar genel bilgi acısından:);)
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

aldıgım test karısık harf...user...pass
hesap aktivitesi icin onay verildiginde hesabı olusturdugunuz
emeil adresi ve sifresi ile duzenleniyor..bilginize:);)
cılgın
sitenin sunucui bu arkadaslar genel bilgi acısından:);)
*Hidden content cannot be quoted.*

aldıgım test karısık harf...user...pass
hesap aktivitesi icin onay verildiginde hesabı olusturdugunuz
emeil adresi ve sifresi ile duzenleniyor..bilginize:);)

abi benim acihaz koduim token siteyi kirmak bu basit client area Canlı TV sunucusu gibi degil yani. Yoksa paylasmastim bu token guvenlik login... Canlı TV sunucusu gibi degil bu! Gostermek isityorumki token giris sunucu kirilir diye..
Her sefer basit basit sunucu kirmak bir adim yuksek gitmemiz gerek. ondan bu paylasim.
Cevap yazmak için giriş yapın.