Iptvevi.com Config+capture 19-10-2017

👤 iMPaCt 💬 72 cevap 👁 8,124 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">
...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[CENTER]bots:5/10
combo: email : pass en cok turk email
proxy: hayir evet
capture: aktif

0 demek aktif degil 1 demek aktif

Arkadaslar ben proxyless tek 1000 kadar denedim 30k deneme degil. ne olursa olsun herzaman vpn kulanin

Hesap:

🔒 Link gizli — giriş yapın

pass:

azerty12
[/CENTER]

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

teşekkürler
teşekkürler usta
emeğine sağlık
emeğine sağlık
teşekkürler
teşekkürler
thanks
"iMPaCt, post: 104920, member: 4232"
🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">
...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[CENTER]bots:5/10
combo: email : pass en cok turk email
proxy: hayir
capture: aktif

0 demek aktif degil 1 demek aktif
[/CENTER]

*Hidden content cannot be quoted.*

tesekuurler
teşekkürler
Eline sağlık
teşekkürler
Bu arada Proxy olmadan banlanıyorsunuz
"ak47, post: 104967, member: 4540"
Bu arada Proxy olmadan banlanıyorsunuz

allahdan proxy vardı bendede 30 bın kusur tradı tek hıt dusmedı yalnız
Sağol
"ParTaa, post: 104968, member: 7940"
allahdan proxy vardı bendede 30 bın kusur tradı tek hıt dusmedı yalnız

Resimden besbeli hit gosteriyor ben 1000 kadar denedim proxyless. 30k deneme degil. Bide tek email : pass turkce kulan yabanci dusmez! Herzaman vpn kulanin!!!
"iMPaCt, post: 104971, member: 4232"
Resimden besbeli hit gosteriyor ben 1000 kadar denedim proxyless. 30k deneme degil. Bide tek email : pass turkce kulan yabanci dusmez! Herzaman vpn kulanin!!!

Usta elımde 150 bınlık turkce maıl:pass vardı onunla denedım 35 bın kusurde kapadım yavas ılerlıyor zaten dedıgım gıbı hıt dusmedı
"ParTaa, post: 104973, member: 7940"
Usta elımde 150 bınlık turkce maıl:pass vardı onunla denedım 35 bın kusurde kapadım yavas ılerlıyor zaten dedıgım gıbı hıt dusmedı

sen bi hesap ac http debugerle dene bak dusuyormu
Cevap yazmak için giriş yapın.