İsimli Algoritmalı

👤 ömer han 💬 17 cevap 👁 1,947 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

ömer han
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

öncelikle paylaşımın için teşekkürler fakat 77 tane user koymuşsun ki herkes de bundan 1000 lerce var. Birde algoritmalı demişsin bu ne anlama geliyor anlayamadım.
asur hepsi farklı farklı userler herkes de 1000 lerce olabilir ben elimde olanları paylaştım sadece bende olup da size vermezsem ayıp etmiş olurum diye düşündüm sonra paylaştım işte isterseniz paylaşımların hepsini silebilirim
ömer han
asur hepsi farklı farklı userler herkes de 1000 lerce olabilir ben elimde olanları paylaştım sadece bende olup da size vermezsem ayıp etmiş olurum diye düşündüm sonra paylaştım işte isterseniz paylaşımların hepsini silebilirim

Paylaşımlarına devam et. Ben sadece forumda kirlilik olmasın diye yazdım. Benim paylaşımlarını sil demek gibi bir hakkım yok. Sonuçta hepsi bir emek harcanarak foruma veriliyor. Algoritmayı anlamadım ona açıklık getirirsen konu aydınlanmış olur.
kardeşim ben combolarda algoritmaya rastlamadım tekrar kontrol edermisin lütfen yanlış yükleme olabilir, ayrıca bu tür combolistleri birleştirerek paylaşsak paylaşırken turbobit yerine yandex dixk kullansak bir ekleme daha indirme bağlantıları ile birlikte virüs tarama bağlantılarınide eklersek sanırım daha iyi olacaktır...
Cevap yazmak için giriş yapın.