Karışık Harf Rakam Combo (Turan) 11.01.2016

👤 TuRaN 💬 12 cevap 👁 2,592 görüntü
Buyrun arkadaşlar karışık harf rakam combo.. KENDİ ÜRETİMİMDİR.. İki adet veriyorum.. Birincisi Büyük küçük karışık.. 2.si küçük harflidir.. Umarım işinize yarar iyi şanslar

BÜYÜK KÜÇÜK HARF RAKAM KARIŞIK:

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

KÜÇÜK HARF RAKAM:

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Arkadaşlar, Bundan sonra genellikle böyle combo yapıp paylaşıcam.. Nedeni ise sunucu sahipleri artık şifreleri zor koyuyor. Sallama koyuyor.. Artık öyle ali:ali1 felan hikaye.. Olanlar ise zaten çoluk çocuk sunucui.. İyi forumlar..
sunucu şifrelerinde büyük küçük harf ayrımı yok. yani hepsini küçük harf yapabilirsin. sunuculerde şifre daha zor görünsün diye öyle yapıyorlar büyük küçük harfli vs. kandırcihaz kodua yani
sahbaz
sunucu şifrelerinde büyük küçük harf ayrımı yok. yani hepsini küçük harf yapabilirsin. sunuculerde şifre daha zor görünsün diye öyle yapıyorlar büyük küçük harfli vs. kandırcihaz kodua yani

Tamamdır usta saol.. Bundan sonra öyle yaparım.. Teşekkürler
TuRaN
Buyrun arkadaşlar karışık harf rakam combo.. KENDİ ÜRETİMİMDİR.. İki adet veriyorum.. Birincisi Büyük küçük karışık.. 2.si küçük harflidir.. Umarım işinize yarar iyi şanslar

KÜÇÜK HARF RAKAM:

Teşekürlerrrr
TuRaN

KÜÇÜK HARF RAKAM:

tskler
Cevap yazmak için giriş yapın.