Arkadaşlar bu arkasa programlarında hack tesbıt edildi. onu vermıs oldugu sunucu kırma programı vs programları kullanmayın programında sızın bulgunuz sunucu adresilerını ve kırdıgınız user pass ları görebılıyor..kendısının gold uyelıgıne son verıldı. Bütün arkadaşlarımız bu ınce konularda lutfen suistimal yapmasın .
vay arkadas bende sevinmistim sunucu kirabiliyorum diye vlc ile beceremiyordum...
il
"Karizma, post: 19697, member: 1"
Arkadaşlar bu arkasa programlarında hack tesbıt edildi. onu vermıs oldugu sunucu kırma programı vs programları kullanmayın programında sızın bulgunuz sunucu adresilerını ve kırdıgınız user pass ları görebılıyor..kendısının gold uyelıgıne son verıldı. Bütün arkadaşlarımız bu ınce konularda lutfen suistimal yapmasın .
ileri gelen üyeler listesinden de çıkartılırsa üyelerin kafası karışmaz
king usta forumda görünüyor ama pmlere cevap vermiyor.:(
Karizma usta forum da onca insanız bu proğrama benzer bir proğram yazalım (panet tarayıcı)helalinden temiz olmaz mı?
"bodos, post: 19841, member: 302"
Karizma usta forum da onca insanız bu proğrama benzer bir proğram yazalım (panet tarayıcı)helalinden temiz olmaz mı?
düşüncenize aynen katılıyorum usta.
sunucu tarayıcı program basit ve kullanışlıydı. configsiz tarama yapabiliyor ve baya kullanıcı bulabilmiştik..Ama arkadaşın yaptığı güzel bişey değildi hack yerleştirip kullanıcıları kendisine toplamak.. bu tarz sunucu prog. ve dns kırma program yapabilirmiyiz ustalar..
Arkadaslar ben hem kingfunun hem sahbazin programini kullaniyorum kingu icin gecerli olan sahbaz icinde gecerli olmasi lazim 2 programda ayni sistem ve ayni mantik ile calisiyor kullandiginiz sentral mba buruder acsesdrever icinde gecerli en basiti cepten video izliyoz gecmisin bir yerinden cikiyor kim yazarsa yazsin fark etmez sahbaz da yasandi adam vermedigi halde program faceye kadar dustu programi korumak icin mutlaka tetbir gerekir buda pc cihaz kimliğii ile esleme olacak gene ayni kisir dongu icinde donup duracagiz yok ben kimseye eyvallah demem diyorsaniz hurzatiye ogretigim sistemden baskasi kim kimsenin isine yaramayacaktir iki ucu keskin picak bakalim bu bicak daha kimleri yiyecek
Bu benim sahsi fikrim ve dusuncemdir sahbazda kingfu da benim icin cok kiymetli degerli insanlardir yasanan olaylara bakiyorum bu iki arkadasimiz icin karizma ustaya vip uye olmalarini teklif ettikten sonra bu olaylar patlak vermeye basladi sanki biri veya birileri bu iki arkadasimizi siteden uzaklastira bilmek icin gayret gosteriyor bu gun kingfuyu yiyenler yarin sahabazi da ondan sonra kim ise yararsa sirayla benim bile uzaklastirmak icin cakmami cikarmislardi degerli kardesim ycanerler fark etmese hakaret ettik diye bizi bile gondereceklerdi kucuk ayak oyunlari ile
"mario, post: 19884, member: 37"
Bu benim sahsi fikrim ve dusuncemdir sahbazda kingfu da benim icin cok kiymetli degerli insanlardir yasanan olaylara bakiyorum bu iki arkadasimiz icin karizma ustaya vip uye olmalarini teklif ettikten sonra bu olaylar patlak vermeye basladi sanki biri veya birileri bu iki arkadasimizi siteden uzaklastira bilmek icin gayret gosteriyor bu gun kingfuyu yiyenler yarin sahabazi da ondan sonra kim ise yararsa sirayla benim bile uzaklastirmak icin cakmami cikarmislardi degerli kardesim ycanerler fark etmese hakaret ettik diye bizi bile gondereceklerdi kucuk ayak oyunlari ile
Kingfu arkadaşımız kendisi yazmış user-passları görebiliyorum diye. Maksadının user-pass toplamak olduğu açıkça belli değilmi. Kim neden uzaklaştırmak ister ki onuda anlayamadım.
"Karizma, post: 19697, member: 1"
kingfu usta yı online olarak görüyoruz ama kendisi bu konuda neden bir açıklama yapmıyor acaba..
böyle bir programı foruma vererek bizlerin pc lerine girmeyi veya kırdıklarımızı görmeyi amaçlamışsa bence yanlış yapmış.
keşke böyle bir yola girmeden kırdıklarımı benden isteseydi inanın hepsini verirdim. o kadar çok sunucu kırdım ki verdiği programla..
banlanan üyelerin verilen bu programla bir ilgileri var mı. eğer böyle bir bağlantı varsa hackli bir programı veren kişi banlanmıyor, sadece gold üyeliği alınıyor, normal üye seviyesine düşürülüyor.yukarıda da söylediğim gibi konuşmaların başlangıcını bilmiyoruz ama banlanan üyelerin banlanma sebebi bu program hakkındaki yorumları mıydı diye aklımdan gecmiyor da değil.
"asur, post: 19888, member: 12"
Kingfu arkadaşımız kendisi yazmış user-passları görebiliyorum diye. Maksadının user-pass toplamak olduğu açıkça belli değilmi. Kim neden
uzaklaştırmak ister ki onuda anlayamadım.
Asur kardedim benyillardir sanal elemdeyim ben bile unuttum ne kadar oldugunu adamin maksadi user pas toplamak olsa zaten programi yazan o kimseye vermezdi hurzati kardesim ne guzel dedi bir suru sunucu kirdim diye adam kimseye vermezdi programi kendi leblebi yer gibi kirardi dimi 2 sualine gelince site acilali 2 kadar oldu 1000 den fazla uyesi oldu belki yil sonu bu sayi10000 i gececek bu nedemek bir site nekadar populer olursa o site okadar cok reklam alar cok reklam cok gelir demek site icin anladinmi buda isin ticari yonu
"mario, post: 19924, member: 37"
Asur kardedim benyillardir sanal elemdeyim ben bile unuttum ne kadar oldugunu adamin maksadi user pas toplamak olsa zaten programi yazan o kimseye vermezdi hurzati kardesim ne guzel dedi bir suru sunucu kirdim diye adam kimseye vermezdi programi kendi leblebi yer gibi kirardi dimi 2 sualine gelince site acilali 2 kadar oldu 1000 den fazla uyesi oldu belki yil sonu bu sayi10000 i gececek bu nedemek bir site nekadar populer olursa o site okadar cok reklam alar cok reklam cok gelir demek site icin anladinmi buda isin ticari yonu
O zaman kendisinden bir açıklama yapmasını bekleyelim.
arkadaşlar merhaba. yeni vip olduğum için yazılanları ancak okuyabildim ve açıkçası çok ta üzüldüm. ben 20 yıllık bilgisayar programcısıyım ve çok büyük projelere imzalar attım ve tamamladım. sunucu,dns vs. kırma işi yalnızca bir hobi ve eğlence işi oldu benim için. yıllarca bruter,accessdiver vs. programları kullandım. bu zaman içinde neden bir Türk te böyle programlar yazamasın diye düşündüm. tek acihaz koduım bu camiaya biraz katkı sağlamaktı. ama her sektörde olduğu gibi yazılım sektöründe de ufak hesaplar yapan kendini bilmezler var ve maalesef 1 damla su bütün kuyuyu kirletiyor. tek söyleyeceğim şu ki: programda herhangi bir açık, hile vs. olmadığına dair her türlü yemini ederim. zan altında kalmamak için bundan sonra program güncellemelerini yalnızca bana güvenen birkaç arkadaşımla paylaşacağım. ben bu forumun en eski birkaç üyesinden biriyim ve bugüne kadar en ufak bir yanlışım olmamıştır. hepinize teşekkür ederim
hayırlı olsun
sahbaz usta haklisin kingfu hepimizi cok uzdu zaten gerekende yapildi,senden ricam ki soylemistim biliyorsun isteyen olsun olmasin kesinlikle program paylasimi yapmaman ozellikle bu programi kastediyorum,zaten ben sana inaniyorum buraya bize yeni paylasimlarimla foruma renk katacaksin :)
"farqin, post: 20399, member: 3"
hayırlı olsun
teşekkür ederim usta
"atlantis, post: 20400, member: 30"
sahbaz usta haklisin kingfu hepimizi cok uzdu zaten gerekende yapildi,senden ricam ki soylemistim biliyorsun isteyen olsun olmasin kesinlikle program paylasimi yapmaman ozellikle bu programi kastediyorum,zaten ben sana inaniyorum buraya bize yeni paylasimlarimla foruma renk katacaksin :)
çok teşekkür ederim kardeşim
"sahbaz, post: 20397, member: 128"
arkadaşlar merhaba. yeni vip olduğum için yazılanları ancak okuyabildim ve açıkçası çok ta üzüldüm. ben 20 yıllık bilgisayar programcısıyım ve çok büyük projelere imzalar attım ve tamamladım. sunucu,dns vs. kırma işi yalnızca bir hobi ve eğlence işi oldu benim için. yıllarca bruter,accessdiver vs. programları kullandım. bu zaman içinde neden bir Türk te böyle programlar yazamasın diye düşündüm. tek acihaz koduım bu camiaya biraz katkı sağlamaktı. ama her sektörde olduğu gibi yazılım sektöründe de ufak hesaplar yapan kendini bilmezler var ve maalesef 1 damla su bütün kuyuyu kirletiyor. tek söyleyeceğim şu ki: programda herhangi bir açık, hile vs. olmadığına dair her türlü yemini ederim. zan altında kalmamak için bundan sonra program güncellemelerini yalnızca bana güvenen birkaç arkadaşımla paylaşacağım. ben bu forumun en eski birkaç üyesinden biriyim ve bugüne kadar en ufak bir yanlışım olmamıştır. hepinize teşekkür ederim
Arkadaşım üzülmene gerek yok. Sonuçta burası birbirini tanımayan insanların hobi amaçlı bir araya geldiği bir yer.Belki sen gerçekten farklı olabilirsin , doğruda söylüyor olabilirsin fakat forumda daha öncede bir çok şeyler oldu. O yüzden senin proğramada şüpheyle bakılması normal.
"asur, post: 20404, member: 12"
Arkadaşım üzülmene gerek yok. Sonuçta burası birbirini tanımayan insanların hobi amaçlı bir araya geldiği bir yer.Belki sen gerçekten farklı olabilirsin , doğruda söylüyor olabilirsin fakat forumda daha öncede bir çok şeyler oldu. O yüzden senin proğramada şüpheyle bakılması normal.
hocam haklısın şüphe edilebilir. ama böyle sürekli şüpheyle de bir yere varamayız. bir yerden sonra birilerine güvenmek zorundayız. yukarıda arkadaşlar biz de böyle bir program yazamaz mıyız vs. demişler. ben yazdım ama sonuç ortada. güvenin olmadığı yerde ilerleme ve huzur da olmaz