Arkadaşlar program normalde hazır. Ama testlerim devam ettiği için henüz yayınlamıyorum. Artık android emulatörü, stb emu pro vs. gerek kalmayacak. Tamamen Windows tabanlı bir player.
usta eline sağlık, yine bir başarıya daha imza atıyorsunuz. sabırsızlıkla bekliyoruz. kolay gelsin.
inşallah karma buket te tanzim edilir.
Teşekkürler, bekliyoruz.
Sahbaz usta teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz
üçretsiz olursa güzel olur.
[ATTACH TYPE="full" alt="3283"]3283[/ATTACH]
iyi haber..
forumda bugun dolaşırken aklıma gelmişti emeğinize sağlık
Guzel haber.. Merci..
Gute Arbeit
very good my brother........thump up.
Şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz. Sağ olasın.
usta ilk sen yayınlayacaksın sonrasıda gelecektir başarılar.
"sahbaz, post: 215125, member: 128"
Arkadaşlar yazılım normalde hazır. Ama testlerim devam ettiği için henüz yayınlamıyorum. Artık android emulatörü, stb emu pro vs. gerek kalmayacak. Tamamen Windows tabanlı bir player.
Stb tarzı windows için emulemi ediyor yoksa ? mac to m3u yapıp mı video izleme desteği sağlıyor ? Stb tarzı emule ediyorsa epg sistemi de eklenebilir uzun vadede
Bunun daha iyisi yok ! Ellerine sağlık ustadım
"susak, post: 215152, member: 13656"
Stb tarzı windows için emulemi ediyor yoksa ? mac to m3u yapıp mı video izleme desteği sağlıyor ? Stb tarzı emule ediyorsa epg sistemi de eklenebilir uzun vadede
verilen mac adresine göre program stb emule edip panelden linkleri alıyor. yani m3u link değil direk panelden linkler tek tek alınıyor ve listeye ekleniyor. token vs. otomatik olarak linklere ekleniyor. epg desteğini istersem şimdi de ekleyebilirim. belki yayınlamadan onu da eklerim