Lg 50ph670s 50'' 127 Cm Full Hd 3d Smart Plazma Tv

👤 nash24 💬 10 cevap 👁 1,975 görüntü
Merhabalar bu televizyonu almak istiyorum fakat genel stoklarda olmadığı için bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz lütfen..?
bende bu var kaardes biraz pahali ama süper görüntü var

LG Smart tv 70LB650V
uçmayalım abi ya LG 55LB652V bunu almak istiyorum ama
Plazma olmasın lcd almaya bak usta
ycanerler ustam sen daha iyi bilirsin sonradan baktığım led tv teşhir buldum alayım mı ne dersin
"nash24, post: 36991, member: 1237"
ycanerler ustam sen daha iyi bilirsin sonradan baktığım led tv teşhir buldum alayım mı ne dersin

[USER=1237]@nash24[/USER] usta teşhir ürünün ne olduğunu sanırım biliyorsundur ben zaten lcd derken led tv kastettim, teşhir ürün gösterim amaçlı sergilenen cihaz yani sürekli parmaklanmış bir cihaz onun için dikkatli olmak lazım iyi bir incele istersen sonra al ama plazmadan uzak dur
tamam ustam çok sağol :)
LG 55LB652V bende var fiyati 3500 tl
🔒 Link gizli — giriş yapın

çok dedin farqin ustam bu tam benim aradığım ürün 1500 civarı bi fiyata temin edebilirse hemen gelip alırım valla iki gündür teknosa ile kanka oldum.. bayrampaşa da var dediler demin görüştüm kırıkmış camı deli gibi arıyorum..
Ben 121 ekran arcelik aldim 2 ay kafar once gayet guzel bi goruntu kalitesi var tv alirken şu kiriterleri unutma tv ile koltuk mesafesi 3 m nin altindaysa 106 nin ustundeki ekranlarda acayip baş agrisi yapiyor 3 m den uzaksa 106 ustu iyidir bide aaa+ olmasina bak elektirik faturana yaklasik10 tl lik bir artis yapiyor bide fiyati butcene uygunmu bunlara dikkat edersen iyi olur
teşekkürler mario ustam.. LED olanı bi bulsam süper olur tam aradığım cihaz yani..
Cevap yazmak için giriş yapın.