Sabit

Lg Smart Tv , Andriod Tv , Box Tv

👤 Karizma 💬 11 cevap 👁 339 görüntü
Sevgili Arkadaşlar merhaba ,

Lg Smart Tv Kullanan Arkdaşlar Lg Storede MKIPTV Bulup İndirsinler. Kurulumdan Sonra Ayarlarda MAC Adresini Bulup Bana Özelden Mesaj olarak ve , İptv için verdiğimiz user ve şifre ile göndersinler . Yani ;

Arkadaşlar TELEVİZYON MAC ADRESİ DEĞİL idirdiğiniz uygulama içine girip ordakı AYARLAR kısmındakı MAC adresi bana ulaştırın

Mac : AAvvBB1werD İptv Şifrem : DvGtQrEt1 İptv userim : Karizma

Gibi

Android ve Android Box Kullanan arkadaşlarda Tv lerine bu uygulamayı indirsinler ve aynı şekilde mac adresi ve İptv için verdiğimiz user ve şifre ile göndersinler.

BOX ve ANDROID İçin Link

🔒 Link gizli — giriş yapın

Bunu ister flash yardımı ile ister Tv Browser ile indirip Kurabılırsınız..

Yeni uygulamız hayırlı olsun
ellerine saglik kardes ben cocugun samsung 6 edge yukledim butun liste aynu kanallar var sadece 7-8 kanal var
güzel çalışma usta emeği geçen herkesin eline sağlık
"maho33, post: 77940, member: 64"
ellerine saglik kardes ben cocugun samsung 6 edge yukledim butun liste aynu kanallar var sadece 7-8 kanal var

Konuyu tamamıyle okuyunuz işlemler mevcut anlattım hocam . Ayarlar kısmından mac adres cıkıyorsa verin deneyelim ustelik bunuda bilmiş oluruz :)

Fakat bana tv mac adresi değil arkdaşlar uygulamada / ayrlar kısmandakı mac adresını vermelısınız
ilginiz icin sagolun kardes telefonda uygulamayi acarken settings bölumu cikiyor mac burda : ec1f72151ebc
cevap yok mu kardes

"maho33, post: 77958, member: 64"
ilginiz icin sagolun kardes telefonda uygulamayi acarken settings bölumu cikiyor mac burda : ec1f72151ebc
"maho33, post: 78038, member: 64"
cevap yok mu kardes

Hocam pm ile bilgileiriniz gonderin . İptv user iptv şifre ve program ayarlar kısmındakı mac.
Emeğinize sağlık çalışmalara devam.
sagol kardes telefonda yuklemeye degmez daha sonra tv yukliyecegim zaman sana pm atarim

"Karizma, post: 78039, member: 1"
Hocam pm ile bilgileiriniz gonderin . İptv user iptv şifre ve yazılım ayarlar kısmındakı mac.
sagol kardes telefonda yuklemeye degmez daha sonra tv yukliyecegim zaman sana pm atarim

"Karizma, post: 78039, member: 1"
Hocam pm ile bilgileiriniz gonderin . İptv user iptv şifre ve yazılım ayarlar kısmındakı mac.
"maho33, post: 78112, member: 64"

Bencede usta bu Hakkı'nızı telefondan yana kullanmayın
Samsung smart tv lere oluyor mu bu uygulama....
Cevap yazmak için giriş yapın.