Lg Ssiptv (yeni Versiyon)

👤 Jack 💬 11 cevap 👁 3,815 görüntü
Arkadaslar marketden su an yeni surumu indirebilirsiniz
Marketde yeni uygulamalar basligi altinda bulunuyor. Eski uygulamayi silmeden yeni uygulamayi yukliyebilirsiniz iptv listenizi otomatik taniyacaktir. Eger memnun kalirsaniz eski versiyonunu silin diye uyari gecmisler.
Ayrica bir cok dil ile kullanila bilme secenegi var fakat hala Turkce dil destegi yok. Uygulama sahibine yazdim ihtiyac oldugunu gerekirse destekde verebilirim dedim. Fakat adam Rus :D malumunuz donus alirmiyim bilmem. Velasil kelam
yeni uygulama ile gelen ekstra ozelliklere degineyim

# iptv bircok dili destekliyorsa sesin dil tercihi degistirilebiliyor
# iptv altyazi destekliyorsa alt yaziyi acip kapata biliyorsunuz
# Ekran boyutunu uygulama icinden degistirebiliyorsun

Webos versiyonu icin daha farkli ozelliklerde eklenmis ama ben netcast kullanicisi oldugum icin test etme imkanim olmadi.
eline emegine saglik jack ustad;)
bilgilendirme için teşekkür ederim
tsk ler jack usta
jack ustam webos ssiptv nin ozelleikleri neler acaba bendeki tv webos
"haso26, post: 62038, member: 1834"
jack ustam webos ssiptv nin ozelleikleri neler acaba bendeki tv webos

usta ayrintili yazmamislar . benim evde webos um yok denemedigim icin bilemiyorum
sagol jack ustam ben ozellilerini bilmeden yuklemek istemedim sanirim biraz daha beklemekte yarar var
netcast nasıl ?
"Oscar, post: 62063, member: 76"
netcast nasıl ?

usta panel izliyeceksen pek bir degisiklik yok. icinde /udp/ gecen linklerde ses dilini degisiyor. indirmesende olur
jack usta lg webos ssiptv iptv yeni versiyonu kurdum eski versiyon ssip tv yi nasil silebilirim slmlar
"haso26, post: 62316, member: 1834"
jack usta lg webos ssiptv iptv yeni versiyonu kurdum eski versiyon ssip tv yi nasil silebilirim slmlar

uygularımdan silebilirsin kalem işareti var ona tıkla sil
ben yeniyi beğenmedim kanal dondugu zaman yenilemiyor ekranı resim donuk kalıyor hem ayrıca eski versiyon daha iyi aktif kullanıcıyım ayrıca işlemci önbelleği düşük oldugundan mütevellit lg webosların ssiptvnin bu sürümünü beğenmedim
Cevap yazmak için giriş yapın.