Bağlantıları Baska Sitelerde Paylasilior.

👤 cool333 💬 6 cevap 👁 1,035 görüntü
Iyi Aksamlar Arkadaslar bu ara bazi sitelerde Canlı TV-Bağlantılarıne rasliyorum.
Burda Paylasilan Pannelerden.
Yakinda hic biriniz sasirmasin Pannel bulamadigi icin.
Lütfen emege saygi gösterip sitelerde Baylasmayalim.
bu dediklerin yeni değil usta çok eskiden beri var. Araştır başka sitede paylaşanın nikleri Uyduportalla üst üste düşüyorsa site yönetimine PM ile bildir . Veya aynı şeyleri paylaşan 2 ayrı nik de ola bilir
Haklisin Semih Usta artik account bulmakda zorlaniyorum. Bağlantıları Baska Forumlarda bile Paylasilmiyor herkesin görebilecegi yerlerde Paylasiliyor. Ona görede Pannel Sahipleri yöntem aliyor.
Yeni bilgi sunucu ve ya combo verilen çok az sayıda site var 3den bile az Uyduportal da onlardan bir tanesi geride kalanlarsa bir şekilde ayakta tutmak için sitelerini kopyalıyor buradan bulduklarını kendilerini akıllı sanıp:)

Edit: Fark edileceğini hesaba katmadan ve senin gibi arkadaşlar sayesinde foyaları ortaya çıkınca rezil oluyorlar.
önceden sunuculer uzun ömürlü oluyordu artık bi gün bile zor bakıyoruz bunlar yüzünden maalesef.
Semih27
Yeni bilgi sunucu ve ya combo verilen çok az sayıda site var 3den bile az Uyduportal da onlardan bir tanesi geride kalanlarsa bir şekilde ayakta tutmak için sitelerini kopyalıyor buradan bulduklarını kendilerini akıllı sanıp:)

Edit: Fark edileceğini hesaba katmadan ve senin gibi arkadaşlar sayesinde foyaları ortaya çıkınca rezil oluyorlar.

Aynen çok doğru söylemişsin semih.. Çok doğru söylediklerin.. Katılıyorum
bu tür konuları anlamakta güçlük çekiyorum alıyosunuz burdan kodu kendiniz degerleneceginize bide paylaşıyorsunuz sonra sunuculerin uzun ömürlü olmasını bekliyosunuz alıyosun kodu madem emege saygı gösterin.
Cevap yazmak için giriş yapın.