UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Cihaz Kimliğili Canlı TV Yayınlarını E2 Cihazda Nasıl Izlerim

👤 cihat60 💬 9 cevap 👁 1,500 görüntü
Arkadaşlar normal sunucu yayınlarını izliyorum.fakat cihaz kimliğili sunucu yayınlarını E2 cihazda açamadım.Bunun mümkünü varmıdır acaba
LİNK:
🔒 Link gizli — giriş yapın
vlc de açıyor mu peki bu şekilde
cihaz kodu korumalı olduğu için olabilir.
birde bu adres xstream sunucue ait bir cihaz kimliğimi
S510
vlc de açıyor mu peki bu şekilde
cihaz kodu korumalı olduğu için olabilir.
birde bu adres xstream sunucue ait bir cihaz kimliğimi

VLC ve SMPLAYER ile izliyorum fakat xsteram sunucuemi ait bilmiyorum linki verdim anlayan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir
cihat60
yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar....

cihat kardeşim Linux alıcı dönüştürücü ile izleyebilirsin linki indir -uzantıyı oynatma listesi olarak değiştir ve oynatma listesi to enigma programı ile dönüştür çalışır
brother79
cihat kardeşim Linux alıcı dönüştürücü ile izleyebilirsin linki **dir -uzantıyı oynatma listesi olarak değiştir ve oynatma listesi to enigma yazılımı ile dönüştür çalışır

kardeşim öncelikle ilgilendiğin için sağolasın.fakat bendeki link cihaz kimliğii ile bitiyor yani uzantı yok.cihaz kimliğii sonunamı .oynatma listesi uzantısı ekleyeceğiz..
Mesela aşağıdaki linki nasıl oynatma listesi yapabiliriz

Bu şekilde yaıpı dosyayı oynatma listesisı olarak indirip oynatma listesi to enigma yazılımı ile dönüştür çalışır
hudut
Bu şekilde yaıpı dosyayı oynatma listesisı olarak indirip oynatma listesi to enigma yazılımı ile dönüştür çalışır

arkadaşım ne yaptıysam olmadı.pro ile ve online convert siteleri ile dönüştürme yapmaya çalıştım sadece boş oynatma listesisı oluştu..Elinde bu pro varsa birde onunla deneyebilirim...
birde bunu arkadaşım
linkteki dosya indir

zipden çıkarıp /usr/lib/Linux alıcı/python/Plugins/Extensions/ altına atıp cihazı restartgui yapıp eklentilerde pluginimiz gözükecektir.

Ve herhangi bir FTP editör ile bağlanıp eklemek istediğimiz oynatma listesimızı Temp içine atıyoruz.

Menü+eklentiler 2Boom converter ekletiye giriniz

Select oynatma listesi/xml file seçeneği karşıtında adını verdiğiniz oynatma listesinız gözükür

Select type karşıtı ise >> Gstreamer seçeneği olacak ve yeşil tuş ile convert işleminiz gerçekleştirebilirsiniz bitince zaten kısa sürer ve exıt deyip çıkış yapınız ve restard gui açılınca buketde gözükecektir

ben bu şekilde hafta sonu denedim çalıştı. bir dene derim.
yada linkteki dosyayı kur

dosyayı zipten çıkarın (nStreamvideo arşivi)klasör olarak FTP ile
/usr/lib/Linux alıcı/python/Plugins/Extensions/içine gönderin
nStreamvideo arşivi.xml içine sizdeki linki ekleyin adres muhtemelen üstteki değildir :)
CHMOD 755 yaparak kaydedin cihazı reset yaptığınızda
nStreamvideo arşivi kurulacaktır.

içine gir orada girdiğin satır eger gümlemedi ise her daim güncel olarak önüne gelir.
normal üstteki yöntemi yaparsan arada oynatma listesi ları güncelle derim kanal ekleme çıkarmada güncel olmaz listen ama nstream video arşivi her daim güncel olur link gitmediği sürece
umarım yapabilirsin. ciaz 0e 2,00 a göre nstream eklidir bilgin olsun
Cevap yazmak için giriş yapın.