uyduportal gold uyelerimiz sizlere daha kaliteli yayın vermek icin
yeni calışmalarımız devam ediyor vip mac anı online kanal yayın
icin..yeni bi kaynak fulhd aktiftir..bazı arkadaslarımız netden
dolayı sıkıntı yasayabilirler..genel bilgi acısından yayının akışı
hakkındaki bilgilerinizi konuya yazabilirsiniz..
İlk yarıyı takılmadan izledim, yayın kalitesi mükemmeldi. İkinci yarıda sanki kalitede biraz düşme vardı ve bir iki defa takıldı. Takılma benden de kaynaklı olabilir. Genel İtibariyle bu yayın sürekli olursa tv kalitesiyle aynı kalitededir.
NOT: Yayını tvden izledim
guncel
Bende de 1-2 defa falan anca donuyor.Gayet kaliteli yayın ses biraz az çıkıyordu o da düzelmiş galiba.
Maçlar esnasında kod çıkıyor ilerde sıkıntı yaratmasın mı?
selam...arkadaslar..ilk 2 yayini sagda solda olurda görürseniz
bana özeden bilgi vermenizi rica ediyorum..sizlerde bu yayının takipcisi olunuz
uyduportal gold uyelerine özel
iyi seyirler:);)
güncel:);)neti..iyi olmuyan..3.sıradaki yayına baksın
ilk 2..neti..iyi..olanlar..icin..bilginize:);)
Bu günkü Galatasaray maçında error diyip yayın gitti 6 veya 7 sefer neden acaba?
"ahmet46, post: 101688, member: 1523"
Bu günkü Galatasaray maçında error diyip yayın gitti 6 veya 7 sefer neden acaba?
Selam hangi kanalda ?
arkadaşlar...varmı bi sıkıntısı olan..diger altarnatif kanallarada,bakabilirsiniz
bilginize...
sayın adminler bu günkü bursaspor-galatasaray maçı tam bir eziyetti çok donma oldu sürekli kanal değiştirip durdum belki diğerleri donmaz diye ama hepsi sıkıntılıydı. bu arada belirteyim net hızım 24mbs.
"ahmet46, post: 102110, member: 1523"
sayın adminler bu günkü bursaspor-galatasaray maçı tam bir eziyetti çok donma oldu sürekli kanal değiştirip durdum belki diğerleri donmaz diye ama hepsi sıkıntılıydı. bu arada belirteyim net hızım 24mbs.
Kardeş 2-3 kez sıkıntı yaşadım(yaklaşık 30 saniye aralıklarla), ondan sonra sıkıntı hiç yaşamadım. Net hızım 24 mbps ve AKN'ye takıldığım için hızım 8mbps düşmüştü. Bence ip adresinizde veya DNS ayarlarınızda bir sıkıntı olmuştur. Modeminizi kapatıp tekrar açsaydınız sıkıntı yaşamayabilirdiniz.
"ahmet46, post: 102110, member: 1523"
Hocam merhaba , önceden aktarmalı yayın çıkıyorduk şimdi direk server üzerinden çıkıyoruz . Örneğin bir sorun varsa serverimzle alakalı dürüst bit şekilde sizlere iletiriz. Örneğin server bakımı veya saldırı veya digi tarafından kaynaklarımızın kapanması gibi. Bilgilendirme yapmadığımızda muhtemel sorun yoktur çünkü sistem başında maç başlamadan en az 2 saat önceden hazırlık yapılıyor ve maç bitene kadar aktif kalıyoruz . Muhtemel sorun bağlantınız da ki hız düşüklüğüdür. Sizde hız 24 dür ay sonlarında bu hız 24 gözüksede 12 veya daha az limite düşüyor . Mesela bir film izlerken 24 hızda ama canlı ve internetin full aktif kullanacağınız zamanda hızınızda dalgalanmalar olabilir . Bunu olasılık olarak kabul edebilirsiniz fakat bunu testler yaparak tecrübe ederek öğrenmiş olduk . Bu durum bizden kaynaklı veya bizden kaynaklı olmasada yinede sizlerin affına sığınarak bu durumdan üzgünüz
Maç anı online ve malum sport 1×2 kanallarında ses senkronizasyon sorunu var. Düzeltme imkanı var mı
Bein 1x2 ok , maç anı kontrol ediliyor
Bein 1x2 ok , maç anı kontrol ediliyor
"akro72, post: 104270, member: 816"
Maç anı online ve Spor Kanalı sport 1×2 kanallarında ses senkronizasyon sorunu var. Düzeltme imkanı var mı
usta her iki kanalda bi sıkıntı varmı..mac bitiminde geri dönüş yap usta
bi aksilik varsa bilelim:);)