Cihaz Kodu ile Kırdığım Sunucu Yardım

👤 oktay 💬 29 cevap 👁 2,371 görüntü
Gökhan kardes sen bu sunucui izleyebiliyormuşum su anda
izliyorum süresiz hesap var bende kırdım izliyorum usta ben hiç cihaz kodula uğrasmadım beni bilen bilir usta
oktay

Sevgili korsan01 kardes çok tesekur ederim ben provid.kolpax.de:80 sunucui üzerinde
Uğraşıyorum bu sunucuin başka adresi var mi

bir bakariz sonuclara
oktay

Birde bu cihaz kimliğiler hep 00 1a 79 mu olur başka seri no ile başlamaz mi

baslar televizyonlarda baska cihaz kodu ile baslar
Systeme bagli !

söyle cihaz kimliğileride var

00:1a.... <----standard bizim veya cogu kullandigi cihaz kimliğii ( MAG BOX ) ciazlarda olur !
10:2....
78:A....
3C:3....
AC:0....

bide baze sunucuerde GEO Block var mesela OTT Canlı TV/cihaz kodu lerde olur

🔒 Link gizli — giriş yapın <--bunda Müsderinin kaldigi ülke olarak acik olur Country Flag denilir onun icin bazen Portal ve cihaz kodu verdigimizde VPN kullaniniz yaziyoruz !

bazen Bilgileri gizliyorlar onun icin Ülke herzaman bulunmaz

misal vereyim

kitli olanlar yani ülkeye bagli olanlar böyle hesap gelir ( Renkli Yapiyorum önemli olanlari )

{"js":{"id":"252","name":"F7:FA","sname":"","pass":"","parent_password":"0000","bright":"200","contrast":"127","saturation":"127","aspect":"0","video_out":"","volume":"10","playback_buffer_bytes":"10240000","playback_buffer_size":"15000","audio_out":"1","cihaz kodu":"00:1A:79:14:F7:FA","ip":"212.95.5.180","ls":"","version":"","lang":"","locale":"en_GB.utf8","city_id":"0","status":"0","hd":"1","main_notify":"1","fav_itv_on":"0","now_playing_start":"2020-11-30 00:47:57","now_playing_type":"0","now_playing_content":"","additional_services_on":"1","time_last_play_tv":"2020-11-30 01:08:27","time_last_play_video":"0000-00-00 00:00:00","operator_id":"0","storage_name":"","hd_content":"0","image_version":"undefined","last_change_status":"2019-04-15 21:23:39","last_start":"2020-11-30 00:52:01","last_active":"2020-11-30 00:48:06","keep_alive":"2020-11-30 01:15:02","playback_limit":0,"screensaver_delay":"10","phone":"","tv_quality":"high","fname":"Imamovi\u0107 Admir","login":"252","password":"","stb_type":"","num_banks":"0","tariff_plan_id":"33","comment":"","now_playing_link_id":"0","now_playing_streamer_id":"0","just_started":"0","last_watchdog":"2020-11-30 01:15:02","created":"2014-01-16 09:20:20","country":"AT"

misal bu Kotda Müsderin girdigi ülkeyi yazmis =>"country":"AT"

Acik olan Ülke mesela böyle Kodu verir "country:" "null"

cihaz kimliğide cok ama cok bilgi bulabilirsin komutlari dogru kullandinmi !

en Önemlisi Openbullet kullanmak ! Proxy birlikde kendi IP üzerine BAN da yemezsin

misal senin verdigin Portaldan bunlari cikardim

Site: 🔒 Link gizli — giriş yapın
cihaz kodu: 00:1a:79:36:16:fc
ID: 19754
Name: 6483
sName:
Password: ObaEPNI1P9
Password2:
Adult Password: 0000
Stb Type: uydu alıcı
Expire Billing Date: January 15, 2021, 12:43 pm
Default Timezone: Europe\/Istanbul
Real url: 🔒 Link gizli — giriş yapın

User:pass : mowouCQVAG:ObaEPNI1P9:149606.mkv
= <Server:port>/get.php?username=<User>&password=<Pass>&type=oynatma listesi =

Site: 🔒 Link gizli — giriş yapın | List of Countries:

10ULUSAL TR
Ulusal-Avrupa
YERELKANALLAR
TR:HABER
MÜZIK
BELGESEL
COCUK-TR
TR SINEMA
SINEMA TR
SPOR TR
GERMANY
DEUTSCHE-NEWS
DEUTSCHE-DOKU
KINDER-DE
SKY CINEMA
DE KINO
DEUTSCHE KINO
DEUTSCHE SPORT
DEUSCHE SPORT FULLHD
SPORT-CAFE
ITALIA
VIP POLAND
POLAND
ALBANIA
YUGO
BULGARIA
ROMANIA
FRANCE
GRECEE
PORTUGAL
ARABIA
ENGLAND
SPAIN
KÜRDISCH
INDIA
AFRICAN
USA
FOR ADULTS
PALAST ADULT

🔒 Link gizli — giriş yapın

HTTP Response Status: 403
Possible OK

localhost no supported

gelelim senin cihaz kimliğiin Isim/Sifre olayina = bunun sorunu Token Program olusturuyor bu Token sadece o an icin gecerli yani gercek
isim ve sifre degildir gercek isim ve Sifre aramak istiyorsan cihaz kodu üzerine aramicaksin Isim ve Sifre üzerine aricaksin ve onun Komutda baska
türlü ariyabilirsin ikisi ayni degildir ! cihaz kodu aramak baska ISIM/SIFRE aramak baska.

daha fazla bilgi icin su Sayfayi terci edeyim

en önemlisi Bilgi bulmak icin bu Komut önemli JsHttpRequest=1-xml

Sayfada verdigim bir kac Komutlar yazili ve onun üzerinden HTTP Debugger Pro kullan daha fazla bilgi bulursun sunucu üzerine

Android üzerine Izlemek icin STBEMU ve OTT Navigator kullan
PC Üzerine : portal Player ve SfVip Player

Saygilar
bube
isi bilen ustalardan rica edelim bir tane bizde izliyelim.
Sevgili benbube anlatımın için çok teşekkür ederim çok detaylı güzel anlatmışsın yani benim verdiğim cihaz kimliğiin çalışmamasının sebebi kişiye ozel filtrelemisker anladığım jadariyla
şöyle diyim

1. müşteri kendisi bakıyor
2. aynı cihaz kimliğii başkası taradı paylaştı ve bin bir kişi bakıyor
3. cihaz kimliğii block ( her program sana block olduğunu söylemez siyah ekran cikar )
4. müşterinin kaldığı ülke sadece açık dir.

Saygılar
Arkadaşlar cloudflare altyapısını kullanan sunuculerin tarama şekli nedir sunucuin arayuzu yok fastocr ile taramıyor oynatma listesi şeklinde ise 10 taneden sonra ban yiyor bilen varsa buradan paylaşırsa sevinirim selamlar
Cevap yazmak için giriş yapın.