arkadaşlar mag 250 cihazımda izleyebileceğim yabancı türkçe dublaj yada altyazılı film bağlantıları elinde olan varmı?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.saygılar.
usb stik oynatma listesi olarak atarsan herseyi izlersin bende uydu alıcı kulaniyorum 2 senedir
normal oynatma listesi tv bağlantıları bulup oynatma listesi olarak atıyorum usb ile ama yabancı film bağlantıları bulamadım kardeşim,bitane deneyim dedim internetden indirdim bi film oynatma listesiya çevirdim göstermedi.
bak sunlari usb stik at
intenetden indirdin oynatma listesi olarak atsanda göstermez bazen sadece Canlı TV desdekli olanlari acar
anladım sağolasın kardeşim,elinde yok demi öyle yabancı türkçe dublaj film hazır oynatma listesi olan?
server portal kulaniyormusun
evet ama rus ların buldum bitane bedava
sana yardimci olucam
elimden geldi kadar;)
teşekkür ederim kardeşim sağol:)
iyi seyirler
keyfini cikart baransever gardas:)
sağol kardeşim eksik olma :)
highland
iyi seyirler
Kardes bendede uydu alıcı var ama yabancı türkçe dublaj filmler yok bende ariyorum
highland usta. bende de mag 250 mevcut. ip server olarak yardımcı olur musun. bir de sitemizin Canlı TV serverı oluyormu bizim cihazlara.teşekkürler.
highland
iyi seyirler
Sevgili highland kardeşim. Rica etsem banada portal server konusunda yardımcı olabilirmisin? uydu alıcı konusunda portal yükleme nasıl yapılır? Free olan portalı nereden bulabilirim?