hangi maçlar yayınlanıyor bilemiyorum, tesadüf hangisi denk gelirse.
Arkdaşlar Bu Konuyu İlk Olarak 🔒 Link gizli — giriş yapın Bey vermiş teşekkür bence onun hakkı lütfen ona teşekkür edelim..
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
Dün derbi burdan full hd ve spikerli yayınlandı izleyenlerin bir çoğu bana gönderdi ben izlyemedim ama dört tane trt kanalı var çıkan biss şifreyi girin bakalım ne olur ne olmazgörelim bu kıyağımı da sakın unutmayın dostlar
buda dünkü yayından foto
cogu cihazdan cikmiyor sanirim bu tür yayinlar neyde bir ismi vardi onun mpegcodec 2 miydi 4 müydü herneyse iste cihazin bu yayinlari desteklemesi gerekiyordu sanirim buda o tür bi yayin olabilir
ustadım normal tv ile izlendi benim arkadaşlar izlediler ben izleme imkanım olmadı normal alıcı ile izlediler biliyorum
Ve Günün İkinci Bombası Beinsport 7 dün maçı canlı yayınladı ve derbilerde Bu kanalın maçları yayınlaması bekleniyor ben izledim şahaneydi full hd yayın vardı sadece spiker araptı :)
ayni haberi deminde actin konu silindi gene aciyorsun ayni foto bilgi zaten verildi forumda once incelemek uygun olur yoksa konu acilir
Konu açmadan önce sağına solunu kontrol edersen bu konunun verilmiş olduğunu görebilirdin.Sanırım heyecan yaptığın için gözden kaçırdın.Birde kıyağımıda unutmayın
demişsin:D 🔒 Link gizli — giriş yapın
acaba haftayada ayni frekansdan yaparmi yayin
doğru verilmiş kusura bakmayın bende görmeyince haber vermek istedim neyse bende en azından beinsport yazılmamış onu da ben yazmış oluyum