Mobılde Calısıp PC de Calısmayan Lınk

👤 saim 💬 5 cevap 👁 963 görüntü
arkadaslar oynatma listesi.oynatma listesi link androidde calısıyor lakın pc de playerde oynamıyor..lınk tokesız nedenını bılen varmı yada laptopta playerde nasıl calıstıgını bılen ızahat yazabılırmı..
Linki görmeden bir yorum yapamayız. Ama büyük ihtimalle mobil dışı user-agent ler engellidir
user agentde denedım gene olmadı lakın cozum ayrıntıda gız ssl engelı koyyolarmıs..bunuda lınkın yapısını degıstırerek cozdum..
"saim, post: 169435, member: 6584"
arkadaslar oynatma listesi.oynatma listesi link androidde calısıyor lakın pc de playerde oynamıyor..lınk tokesız nedenını bılen varmı yada laptopta playerde nasıl calıstıgını bılen ızahat yazabılırmı..

Linki ve mobildeki oynatan programı yollarsan pc de oynatabilecek oynatma listesisını hazırlayabilirm. Gerisi tahminden öte olamaz. Bir diğer husus tokenli link ise pcde sadece oynatma listesisıyla oynatılamaz. Tokenle linkin bir sunucuda birleştirilmesi gerekir. Windows malesef android yada linux gibi değil uyarlama yapmak gerekiyor.
Daha derin izahat bir dönemlik ders progra_mı gibi.
"Alperentoy, post: 170026, member: 63"
Linki ve mobildeki oynatan yazılımı yollarsan pc de oynatabilecek oynatma listesisını hazırlayabilirm. Gerisi tahminden öte olamaz. Bir diğer husus tokenli link ise pcde sadece oynatma listesisıyla oynatılamaz. Tokenle linkin bir sunucuda birleştirilmesi gerekir. Windows malesef android yada linux gibi değil uyarlama yapmak gerekiyor.
Daha derin izahat bir dönemlik ders progra_mı gibi.

Hocam böyle bir koruma ile karşılaştığımda genelde php ile korumayı geçmeyi başarıyorum ama bazı spesifik durumlarda php işe yaramıyor ha yarıyor ama sadece o php kurulu olan bilgisayardan erişim sağlıyabiliyoruz spesfik duruma örnek olarak bazı yayınlarda token yayına bağlanan bilgisayarın ip adresine göre oluşturuluyor bu durumda php ile aştığımızda engellemeleri sadece php kuru bilgisayarda izlenebiliyor bende bu gibi durumlarda python ile korumayı aşıyorum ve python ile yazdığım programı yayını izlemek isteyen arkadaşlarıma veriyorum şimdilik böyle gidiyor bakalım ilerleyen günler nelere gebe ...
Cevap yazmak için giriş yapın.