Müjde Digital Vip Portal

👤 adana13 💬 20 cevap 👁 628 görüntü
Yeni GOLD ÜYE Olacaklara Müjde! ( Sadece 15 Gün Geçerlidir. Sonrasında Kimse Portal Yükleyin Demesin ) Arkadaşlar Bu Sadece Yeni Gold Olacak Arkadaşlara Yapacağım Bir Jest. Sadece Yeni Gold Üye Olacaklar İçin Geçerlidir...
[MEDIA=youtube]SH2F5tbSwxs[/MEDIA]
6 Aylık ve 1 Yıllık Gold Üye Olacaklara ( LG SmartTV Olması Şartıyla ) Portalımı 6 Ay Süreyle İzleme İmkanına Sahip Olacaklardır.Dünyanın Neresinde Olursanız Olun, Sadece LG SmartTV Netcast ( Linux Tabanlı Olması ) Gerekmektedir. Android Tabanlı SmartTV lere Yükleme Yapılmamaktadır... GOLD Üyelik Sahibi Olacaksanız İşte Fırsat...

Bu Sistem IPTV Değildir... Bu Sistem Tamamen Orjinal Bildiğin Digital TV lerin Localhost Linklerini Kırılarak Portala Dönüştürdüm....Portallarda Bulunan Filmler XML Yapılmak Suretiyle Oluşturulmuştur... Filmlere Ait Afiş ve Filmin Konusu Eklenmiştir...

İletişim Skype : 🔒 Link gizli — giriş yapın ( Sürekli Formda Olmayacağımdan Dolayı Skype Üzerinden İletişim Kurabilirsiniz.)

Kırılan DIGITAL TV Sistemleri
============================

1- D Smart Kanalları ve Filmleri
2- Filbox
3- Sfilm
4- mts TV GO
5- Orion TV
6- Edem TV
7- 3 Adet Ayrıca Yine Yabancı DIGITAL TV (İsmini Belirtmeyeceğim Burda )
8- Videoaz TR Dublaj Filmler
9- ipla TV
hocam ben dün gold üye oldum.lg tv de var ben alabilirmiyim.
TV nize MKIPTV Proğramını Yükleyip 🔒 Link gizli — giriş yapın Adresine Yazıp Bağış Yapmak Suretiyle Mac Adresinizi Aktif Etmeniz Sonrasında Mac Adresinizi Bana PM Atın Portalınızı Yükleyeyim.
"adana13, post: 97162, member: 131"
TV nize MKIPTV Proğramını Yükleyip 🔒 Link gizli — giriş yapın Adresine Yazıp Bağış Yapmak Suretiyle Mac Adresinizi Aktif Etmeniz Sonrasında Mac Adresinizi Bana PM Atın Portalınızı Yükleyeyim.

Ustadım biz mkiptv ile anlaşmamız var , Yen'i gold olacak kişilere ücretsiz aktif ettiririz . Böyle bir hizmet görülmedi duyulmadı süper bir olay eline emeğine sağlık.
Yen'i gold olacak arkadaşlar İçin geçerli 6 veya 12 aylık gold paket alacaklar için bilginize
Sadece 15 Gün İçin Geçerlidir.Sonrasında Portal Yüklemesi Yapılmayacaktır.
Değerli arkadaşlar bu uygulamalar sadece bizim sitemizde var çakma geçici çalıntı kopya değil televizyon keyfiniz için ustalarımız sürekli Yen'ilikler ile sizlere destek oluyorlar . Gold üye olarak keyfinize keyif katın.
Gerçekten başka bir yerde bulunmayacak hizmet. Tebrik ederim çalışmalarınızın devamını dilerim inşallah. Birde konuya yazmışsınız ama lgsmart tv olması lazımdır diye ama PCden de izleme şansımız var mı??
Yok kardesim sadece lg smart tv icin
Arkadaşlar lg tv si olan herkes bakmalı süper kalıte yayınlar var ve binbir çeşit kanal var üzerine birde buradaki iptv çok iyi 6 aylık üye olun bu fırsatları kaçırmayın
dreambox 800hdse cihaza oluyormu
"kazım, post: 97289, member: 1048"
dreambox 800hdse cihaza oluyormu

Malesef bende de aynı sıkıntı var :)

Lg tv si olanlar mkvod u full bir şekilde ayrıca [USER=131]@adana13[/USER] arkadaşımızın da vip portalınıda görebilecek .
sağol
Usta güzel bir kampanya. Şahsen faydalanmayı düşünüyorum. Tvim lg netcast ve MKiptv'yi zaten full sürüm olarak kullanıyorum. Gayem bu tür hizmetleri desteklemek. Teşekkürler
Güncel
Ali208 ve Kasap26 Adlı Kişilere Portal Yüklemesi Yapılmıştır...6 Ay Süre İle Kendilerine İyi Seyirler Dilerim...
Portal Yüklenen Arkadaşlar TV niz Üzerindeki DNS Adresinizi : 8.8.4.4 Olarak Değiştirin...Aksi Takdirde Videoaz Filmlerini İzleyemezsiniz.
hocam samsung tvlere olmuyormu olsada bizlerde gold üye olsak
samsung smarttv lerde seyirturk uygulaması ile olur fakat onun için dosyaları düzenlemek gerekiyor galiba yani vakıf olduğum bir konu değildir o yüzden samsung smarttvlere yükleme yapmıyorum.
Güncel
Cevap yazmak için giriş yapın.