UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv

Nasıl Kırılır Yardım

👤 yenice062 💬 3 cevap 👁 1,183 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

buna benzer sunuculeri nasıl kırabiliriz yardım edebilecek olan varmı bazı yerde ücretli die okudum ücretsiz olarak yardım edecekleri bekliyorum lütfen yardım
Öncelikle bu tür sunuculer şimdilik sentry mba ile kırılıyor gerekli olan program bu dur. (Farklı Yöntemler mevcut benim kullandığım yöntem bu olduğu için yazıyorum farklı yöntemler hakkında da bir çok bilgiye ulaşabilirsin forumda arama yaparak.) Sentry mba ile ilgili forumda bilgiler mevcut hatta nette o kadar çok kaynak var ki içerisinde boğulacak gibi olabilirsin...

Şimdi diyelim ki her şeyi hallettin bu seferde o sunucu için sentry mba için bir config bulman veya yapman lazım config de bulunduktan sonra güzel bir combo bulman lazım program ile taramak için tabi combo içerisinde o sunucue ait şifre yoksa boşuna zaman kaybı olacaktır...

Şifre kırmak biraz şansına kalmış durumda çok sabredip bir tane bile çıkmazken şanslı bir comboda onlarca hesap çıkabilir Umarım merak ettiğin konu için bir nevi bilgilendirebilmişimdir.
yenice062
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. * buna benzer sunuculeri nasıl kırabiliriz yardım edebilecek olan varmı bazı yerde ücretli die okudum ücretsiz olarak yardım edecekleri bekliyorum lütfen yardım

sentry mba ile galiba. fakat config yazmak lazim sunucue yani biraz uzun is. vlc ilede bir yontem var sanirsam. forumda cogu paylasim var biraz arastirman lazim
gerçekten teşekkür ederim iyikide burda bulunuyorum yardımcı oldugunuz için bi nebze fikir sahibi yaptıgınız için teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.