UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

''nedir Nasıl Yapılır'' Site Tanıtımı.. Bakmadan Geçmeyin...

👤 TuRaN 💬 10 cevap 👁 1,202 görüntü
Merhaba arkadaşlar,

🔒 Link gizli — giriş yapın usta ile birlikte küçük bir proje yaptık.. Bir site.. Adı ''Nedir Nasıl Yapılır' İçeriğini zaten adından anlanışsınızdır.. 🔒 Link gizli — giriş yapın ustadan da izin aldıktan sonra bu konuyu açmaya karar verdim.. Sitemiz daha yeni.. İnşaallah sizlerinde desteğiyle büyüyecek.. 2 Konumuz var şuana kadar açtığımız.. Ama tabiki bu artacak. Sitemizi takip ederseniz takip ettirirseniz çok seviniriz.. Acihaz koduımız sorunlarınızı çözmek.. Sizede bir nebze yardımcı olmak.. Sitemiz Hayırlı olsun.. İnşaallah sizlerinde yardımıyla büyüyeceğiz...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kurulumda ve her konuda yardımı ve emeği geçen 🔒 Link gizli — giriş yapın ustama çok teşekkürler.. Tabiki başta 🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın usta olmak üzere herkese teşekkür ederim..

SİTEMİZ: 🔒 Link gizli — giriş yapın

Eğer öneri ve dilekleriniz olursa pm atabilirsiniz bana..
TuRaN
Arada kaynadı sanırım..

Güncel//

Yok kaynamaz bizim portalın bir huyu vardır sunucu paylaşımı olmadığı müddetçe fazla ilgi çekmez işte bütün mesele bu ;)
Arkadaşlar baya konu açtık, Temamızı yeniledik.. Sitemiz şimdi daha kullanışlı ve bilgisi bol şekilde TANIDIKLARINIZA SİTEMİZİ TAVSİYE EDERSENİZ SEVİNİRİZ..

🔒 Link gizli — giriş yapın
sahbaz
güzel site olmuş. elinize sağlık

Teşekkürler usta.. Takıpcılerın de yardımıyla gelısıp buyuyecegız ıns.
emeğinize sağlık,umarım uzun soluklu olur,hemen üye oluyorum.
byturan
emeğinize sağlık,umarım uzun soluklu olur,hemen üye oluyorum.

Saol Turan abım.. Tanıdıklarına da tavsıye edersen çok mutlu oluruz
Cevap yazmak için giriş yapın.