Herkese merhaba, yeni yılınız kutlu olsun. 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sitedeki kanalları oynatma listesiesine nasıl alabilirim.
Tek oynatma listesi kanal listesi olarak bunu telefonuma atmak istiyorum.
Tarif edebilirmisiniz.
Soru : arkadaslar internetteki canlı yayınların rtmp yada http kodlarını nasıl alabilirim?
Cevap:Forumda biraz gezinme ile bir cok isinize yariyacak asli programlar mevcuttur. Bağlantıları.
🔒 Link gizli — giriş yapın
urfalim63
Mutlu yillar tesekkür ederim
ve acilmiyor usta.!
Pardon arkadaşlar yeniledim başka birşey atmışım yanlışlıkla
Buyrun yenisi bu
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
Bu linkte sonuç vermiyor...
delphin01
Bu linkte sonuç vermiyor...
Yanılıyorsunuz şuan yayın ha la aktif. TV ler açmıyor denedim ama PC. ve cepler Mxplayer apk. Ve VLC PLAYER açıyor yayını arkadaşlar. Güle güle izleyin
Arkadaşlar url. sini istediğiniz site veya yayın varsa yazmanız yeterli hemen bulup eklerim. Mutlu yıllar...
Üstad,
Bu linki nasıl kullanacağımızı da söylermisin....
bu bağlantıları kullanilmaz nedeni her badlanti ipsi yada soyle ifade edeyim her pc tv cep vs neyle giriorsaniz sadece onunla calisir
baskasina vermeniz birsey ifade etmez token kod oluyor kisaca sende calisan baskasinsa calismaz .
Soru : arkadaslar internetteki canlı yayınların rtmp yada http kodlarını nasıl alabilirim?
Cevap:Forumda biraz gezinme ile bir cok isinize yariyacak asli programlar mevcuttur. Bağlantıları.
bunu yapamazsın çünkü açılmıyor
delphin01
Üstad,
Bu linki nasıl kullanacağımızı da söylermisin....
Ustam cepten google play storeden Mxplayer veya vlp player ile çalışıyor yayınlar.
albatros usta söyledi ya işte , tokenlı oldugu için sadece kendi ip adresinde çalışır diye , o yüzden urfalim kendi yaptıgı için kendinde çalışıyor
Bu programın nasıl çalıştığını ve yayınları nasıl çekildiğini anlatabilirmisiniz.
sly03
Herkese merhaba, yeni yılınız kutlu olsun. 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sitedeki kanalları oynatma listesiesine nasıl alabilirim.
Tarif edebilirmisiniz.
Bana bu sistemi tarif edebilecek var mı?
Tarif edebilirmisiniz.
Url helper ile bunları nasıl yapabilirim.
Rica etsem yardımcı olabilirmisiniz
İyi akşamlar
idm ile link adresini alabilirsiniz.
Bir tarif etsen dostum inan yapamadığım için saplantı haline geldi.
Benim derdim atıyorum, bir tv kanalın url adresini alıp oynatma listesisı yapmak istiyorum.
Bazı oynatma listesilarında film, diziler oluyor, nasıl yapılıyor, merak ediyorum. Araştırıyorum, bulamıyorum.
İDM'nin sağ ust kösesinde ''idm ile download'' link çıkar.oradaki linki kopyala Canlı TV listesine yapıştır.