Önemli

👤 Misafir 💬 25 cevap 👁 914 görüntü
Yazıklar olsun ki işte bu gibi şahıslar gelip buradan herzaman çaldılar her 2 siteye de paylaşımları arkadaşlar bir not eklersiniz dimi..

bunlar çorbacılar biz bunlara hergün çorba veriyoruz burada yanında tatlı da istiyorlar onuda siz verin...

Kaliteli forum dan ancak böyle faydalanırlar başka türlü faydalanamazlar arkadaşlar bizler uyumuyoruz bilesiniz

[ATTACH=full]1987[/ATTACH]

[ATTACH=full]1988[/ATTACH]
Emek hızsızlığı. Yahu hepimiz internet ortamından araştırıyoruz, zaman harcıyoruz, ya senin gibi emek hızsızları '' KOPYALA YAPIŞTIR '' hani emek ? YOk.Yazık.
Forum yöneticileri tesbit edilen bu kişileri forumdan uzaklaştırsın.
Nerede paylaşım yapmışlar ?Özelden..
Konu taşınmıştır elit üyelere yaptırım bu akşam olacaktır
[USER=6004]Mert001[/USER] konuyu yeni gördüm öncelikle şunu belirteyim ben bu forumun dışında 4-5 forumda paylaşım yapıyorum çaldığımı nerden çıkarıyorsun ben prensip olarak üyelik isteyen hiçbir forumdan alıp paylaşmam sadece free forumlardan alıp paylaşırım burada paylaşılanın free forumda paylaşılmadı,ğın ispatını yaparmasın çalmakta iftira atmakta ağır konuşucam adiliktir buradan veya herhangi bir forumdan çalıp başka yerde paylaştığımı ispatla bana istediğiniz hakareti yapın ben onurlu insanım mod veya normal üye olmam bir şeyi değiştirmez mevki makam peşinde değilim whatsapp ta benimle ilgili konuyu görünce tüm forumlara eşit olmam için adminlere mod görevimi almaları için talepte bulundum bir çoğu görevimi aldı sözünü etiğiniz forumlara girip bakabilirsiniz iftira atmadan önce iki kere düşünün sonra atın
yetklilierin dikkatine dikkat ederseniz bu forumda ve diğer forumdaki paylaşım ikiside benim yani buradan alıp başka yerde paylşmamışım pc de sık kulanılanlarda forumların listesi var sırası ile paylaşıyorum 6 dakkika ara ile paylaşmışım
adminlerden ricam konu ve mesajlar silinmesin herkez inceleyip vijdanın sesini duyarak karar versin
örnek olarak birini buradan almışım veya başka bir free forumdan araştırsam idda etiği diğerinini bulurum
🔒 Link gizli — giriş yapın
mod olduğum forumların adminlerine pm ile gönderdğim mesaj,ın kopyası
ricam
üstadım modluk sorumluluk istiyor sizden ricam mod görevimi alıp normal üye konumunda paylaşımlarıma devam etmek istiyorum

forumla ilgili bir sorunum yok bir çok forumda modluk görevim olduğundan tüm forumlardan normal üye olmam için talepte bulundum aynı paylaşımlarımı tüm forumlarda yapıyorum buda yetkili olduğum forumda sıkıntı yaratıyor normal üye olursam kendimi daha huzurlu hisedicem

üye olduğum tüm forumları eşit mesafede görmem iyi olur diye düşünüyorum

bu yüzden normal üye olarak devam etmek istiyorum
ne hırsızlığı yahu zaten paylaşılan hesaplar ücretle satın alınan başkaların hesapları kırılmış yada free olanlar veriliyor yani zaten verenler tek yerdede verse çok yerdede verse çalıntı panel veriliyor sonuçta hırsızlıkla suçlayan kişi şimdiye kadar kendisinin verdiği panelleri kendi serverinde hesap açıptamı veriyor forumda oda kendi söylemiyle hırsızlık yapıyor ordan burdan yada kırıp çalıyor kısaca kaldıki arkadaş zaten her iki taraftada kendi vermiş hesapları vermesede farketmez.
slm arkadaşlar konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok herkes bir yerlerden alıp veriyor bunun adını ne koyarsanız koyun ama bunu çok kişi zevk olarak yapıyor o bakımdan daha kırıcı olmadan konuşulursa daha iyi olur herkese iyi akşamlar diler saygılarımı Sunarım
Arkadaşlar [USER=6004]@Mert001[/USER] nickli kişinin bildiğim kadarı ile vipte paylaşıldığı hesaplar herhangi bir x sitesinde MertK (nick benzerliği olduğundan) diye bir üye kendisi admin free bölümde paylaşım yapıyor kimse burada şu alıp şurda paylaşım yapıyor diye isim verilmedi üstünüze alınmanıza gerek yok kimse kimseye iftirada bulunmadı yapmamız gereken bizim hepimizn bu arkadaşı herkimse burdaki nicki neyse bu sitede barındırmamak..
slm arkadaşım söylediginize tamamen katılıyorum hatta [USER=6004]@Mert001[/USER] kardeşimede katılıyorum yerden göge kadar haklıdır ama biraz kişileri tanısa ona göre kızsa birine kızıp bir çok arkadaşımıza baglamasa ne iyi olur hepimiz yaşını almış insalarız neyse başınızı agrıttım saygılarımı sunarım.
ben bu formdaki bütün arkadaşlarıma iyi akşamlar dileyeyim inşallah [USER=6004]@Mert001[/USER] arkadaşımızda daha sglıklı düşünür umuduyla diyeyim herkese Saygılarımı Sunarım
cafi ustayı süpersat dan uydukurdudan beri tanıyorum her ücretsiz sitede üyeliği vardır bence bir yanlış anlaşılma olmuştur bence uzatmayın
Arkadaşlar sanal ortamda kimse kimseyi tanımıyor. Tanımadığı içinde lütfen ağır lütuflarda bulunmayın. Bizler üyesi olduğumuz sitelerdeki arkadaşlarımızı bilgilendirmek için burdayız.Bilgi taşımak hırsızlıksa burada herkes hırsızdır.
"atmaca1949, post: 126706, member: 1825"
slm arkadaşım söylediginize tamamen katılıyorum hatta [USER=6004]@Mert001[/USER] kardeşimede katılıyorum yerden göge kadar haklıdır ama biraz kişileri tanısa ona göre kızsa birine kızıp bir çok arkadaşımıza baglamasa ne iyi olur hepimiz yaşını almış insalarız neyse başınızı agrıttım saygılarımı sunarım.

s.a arkadaşlar cafi aradan 1 ay geçti forumu krıştırmak için yine birşeyler peşindesin şimdi atmaca kardeşim biz kimseye sensin hırsız demedik

hırsızın sitesinde modluk yapan cafi kardeşimiz sonra burada verdigi iptv lerin aynısını orada da veriyor burada elit üye orada mod ozaman bu arkadaş

tamamen yalancı 2 yere veya 2 den fazla bir sitede aynı konuları paylaşıyorsa bu sitenin kalitesini düşürmek için çaba gösterdigi ap açıktık

şahsen bende başka bir siteye üye yim yabancı bir siteye çogu arkadaşım da bilirler oraya üye oldugumu burada verdigim bir konuyu orada gidip vermem

ama oradan alıp burada verdigim sadece program lar vardır çünki ileri düzeyde yazılım eksigimiz vardır..

buyazıyı başlattıgımda gelip bu yazıya cevap bile yazmayan görmedim diyen cafi arkadaş aradan 1 ay geçince yazıyı gördügünü söylüyor

halbuki yetkililer ve ben whatsaptan kendisini deşifre ettigimi ve burada elit olmaması gerektigini bütün elit arkadaşların adına whatsaptan açıkladım

kişi istedigi yere üye ola bilir fakat burada yetkili olup diger yerlere nasıl yetişe cegini merak ettigimizden yetkisinin alınmasını aktif olmadıgını

paylaşımlarını diger sitelerle burada vermesi bizim açımız dan bizi aşagı çekme uyduportal aile sini begenmedigini göstermekte oldugunu düşndük

ayrıca kendi adıma hiçbir şey paylaşmıyorum insanlar içn paylaşım yapıyorum kimseden bir şey istemmiyorum bunu da kanıtlaya bilecek kişiler varsa yazsınlar.

bizim amacımız sitemizi en iyi şekilde ayakta tutmak vede ilk lerin forumu olan uyduportalımızı ileri götürmek tir.

cafi dur du durdu bu günü bulmuş belliki birşeyler den alınmış bunda alınacak gücenecek hiç birşey yok sayfa sayfa yazı yazacagına emek verip birazda

foruma katkınolsun derim ..
buyazım buradaki taşıma paylaşma adına olsun şahsım gidip türkiyedeki hiçbir forumdan bir konu burada açmadım eger sizler gibi oradan buradan konu alsam

bu sitede paylaşım rekoru kırardım paylaşımlarım alıntı degildir tamamen emek tir eger aksini ida edenvarsa hodri meydan diyorum aldıgım bir tane site göstersinler.

size bu yeter de artar bile daha fazla konuşmak istemiyorum ... hiç bir siteden alıntı paylaşmam ...kendi emegimle paylaşım yaparım zaten olması gereken paylaşımda budur.

ordan al burada ver in adı alıntı dır .bir de paylaşana sorarsanız sizin alıntıyı .çalıntıdır der bu 2+2=4 demek tir...
cafi usta sen egerki gerçek bir paylaşımcı olsan konularına sahip çıkmazmısın buradaki konu sedece senle ilgili degildi niye adama 2 laf edemedin benim konumu çaldıgı zaman görmemişsindir tamam ama sana whatsaptan söyledik ama sen yine görmedin bence taraf tuttugun apaçık belli eger bize destek olan biri olsaydın
kardeşim adamın konuyu oradan alıp neden burada paylaştın bu sana yakışıyormu sen bu sitenin adminizisn neden demedin he usta burada bir çok arkadaş emek veriyor
bu emek leri sanki kendileri vermiş gibi paylaşıyorlar bir tane bulsana benim bir paylaşımımı iptv konularında bul ben bırakıp gidecem .
ama tarihleri karıştırma benden alıp başka forumda veripte onlara iyi bak cafi kardeşim olurmu sen burada paylaştıgın konuyu diger forumda paylaşıyorsan

sana geçen telefondan da dedim 1 sitede kal ki degerin bilinsin 30 siteye böyle üye olursa 1 ay sonra konu görürsün tabi ..

tüm üye arkadaşlardan özürdilerim herkes adına bizim yaptıgımız bir sitenin admininin benim konumu çalmasıdır arkadaşlar konuyu saptırmayın...

konu cafi ustanın bir başka forumda da aynı burada verdiklerini de vermesi buradaki üyelere bence hakarettir bir dünya butona bastıran cafi usta dır ..

konularınıza sahip çıkın cafi usta gibi 30 siteye üye olursanız 1 ay sonra gelir burada yazı yazarsınız biz bu konuları telefonda da konuştuk 15 gün önce...

şimdi gelip forumu karıştırmanın sana faydası ne cafi usta yapacaksan git istedigin konuyu başka forumlarda ver burada aynı konuyu verme .

demek istedik hatta burayı sevmiyorsan terkede bilirsin . begenmeye bilirsin bizleri özgür iraden le 1 forumda yaz degerin artar... dedik ..

saygılar sevgiler arkadaşlar...

cafi usta bu konuyada bakarsınız bir 15 gün sonra.. sizde buraya üyesiniz ve modsunuz.. bizim anlatmak istedigimizi bazı akıllı arkadaşlar anladılar..

🔒 Link gizli — giriş yapın
niye senden bahsettik cafi usta sen o sitede mod sun burada elit yakışıyormu sana orada burada aynı konuları reklam etmek paylaşımcı bir sitede

gider paylaşır ve orada degeri olur sense 30 sitede vererek ne kanıtlamaya çalıştıgını anlayamadım.
"atmaca1949, post: 126706, member: 1825"

atmaca usta bu şahıs cafi ile telefondan 15 gün önce bu konuyu açtıgımı duyurdum bu şu demek oluyor usta biz saygın bir forumuz diger sitelerden şahsım

iptv linkleri ve paylaşımlar yapmam bende başka sitelere üye yim hiç bir forumda burada paylaştıgımı paylaşmam bu üyeleri gerizekalı yerine koymak tan başka bir şey degil şöyle açıklayayım buraya üye olan bir vatandaş oraya da üye gelidi bize dediki cafi usta burada paylaştıgı şey diger sitede de önümüze geliyor
ya burada bu adam yetkili degilmi neden böyle yapıyor dedi diyelim peki siz bu konuda ne düşünürsünüz.

biz diger sitelerde paylaşmım yapmasını istemiyor degiliz burada paylaştıgı şeyi diger forumda neden verir bir yetkisi olan biri siz ce

ya arkadşlar kimse kimseyi kandıramaz eger 30 siteye üye isen burada gelip 15 gün geçmiş konu açıyor anlamıyormusnuz diger siteler daha agır basıyor

demekki bizim gördügümüz bu ve yetkisi uyduportalda alınmıştır diger forumlar bizi enterasan etmez isterlerse adminlik versinler mühim olan konun

kalitesidir kaliteli foruma kalite yakışır biz bunu anlatmaya çalıştık bu arkadaş forumun kalitesini aşagı çekmeye çalışıp kendisini

ön pilana almaya çalışmıştır burada hiç bir yetkili şahıs burada paylaşılıp bir başka foruımda paylaşılmayacagını bilir ozaman gold bölümü neden vardır

vip bölümleri neden vardır arkadaşlar boşa mı kürek sallıyoruz bu arkadaş cafi ne kanıtlamak istiyor onu söylesin forumları gezerek.

biz bir tek forumda paylaşıyoruz orası da uydux.org dir..

eger başka forumlar ona modluk vermiş ise bu yüzden vermişlerdir uyduportala üye dir diger sitelere üyedir paylaşım yapar diye vermişler dir.

biz ise bu foruma katkı saglayan herkese insanlara normal üyelere hiçbir fark gözetmeden paylaşım yapmaktayız.

şahsen gold bölümde verdigim ilk paylaşımlar aynen normal üyelerin bölümünde de ilk paylaşımlardır baka bilirsiniz.

bir örnegi yoktur piyasada sahsen kendi kırdıgım panelleri veririm birde özel kırmadan aldıgım paneller mevcuttur hiç bir forumdan

iptv almam paylaşmam tamamen kendi emegimdir ... saygılar sunarım.

anlatmak istedigimi anlayan anla mıştır ustalar..
"Mert001, post: 124995, member: 6004"
Yazıklar olsun ki işte bu gibi şahıslar gelip buradan herzaman çaldılar her 2 siteye de paylaşımları arkadaşlar bir not eklersiniz dimi..

bunlar çorbacılar biz bunlara hergün çorba veriyoruz burada yanında tatlı da istiyorlar onuda siz verin...

Kaliteli forum dan ancak böyle faydalanırlar başka türlü faydalanamazlar arkadaşlar bizler uyumuyoruz bilesiniz

[ATTACH=full]1987[/ATTACH]

[ATTACH=full]1988[/ATTACH]

arkadaşım sen insanların zeka seviyesinimi ölçüyorsun hırsız demedim diyorsun bu mesaj sana ait değilmi

yazıklar olsun ki işte bu gibi şahıslar gelip buradan herzaman çaldılar
çamur at izi kalsınmı yapıyorsun
banlanıp sözünü etiğin forumda bana iletmem için pm atınmı ki beni konuyu görmemekle ihtam ediyorsun bir çok foruma girdiğimden konuyu görmedim
senden çalındığını ispat ediceksen banın kalkması için ricada bulunurum ispat edemesen mahcup olmayasın
ben neden 15 gün sonra ortalığı karıştırayım sana yalan borcumu var bu konuyu yeni gördüm yazma gereği duydum
burda paylaştığımı neden başka yerde paylaşmıyayım mod olmuşum olmamışım fark etmez tüm forumları kendime eşit mesafede gördüğüm için paylaştım bu güne kadar hicbir forumdan yetki almam için talepte bulunmadım benim gibi bir çok arkadaşımızın bir çok sitede üyeliği vardır çok kişiye ulaşması için birden çok forumda paylaşıyorladır ben aynı paylaşımları mod olmadan öncede sonrada yaptım bırakalımda kimin haklı olduğuna konuyu okuyanlar tarafsız bir şekilde değerlendirsinler
Cevap yazmak için giriş yapın.