Degerli yonetim vipler ve paylasimcilar acil bir sekilde siteye acilim yapamazsak site sisip kalacak 1 haftadir ayni seyleri paylasip duruyoruz farkli konu basliklari farkli ilgi cekecek paylasimlar lazim mesela uydu cihazi yazilim dosyalari key dosyalari uydu da yayin yapan degisiklikler pc oyunlari pc programlari gibi buna benzer acilimlar gerek yoksa tamamen sisip kalacak site her kesin bilgisine
Ozellıkle uydu cıhazları bolumu
uygun olani yönetim sececekdir.
mario usta haklısın,da buraya gelenler genelde sunucu ve dns lere ragbet ediyor..
senin o dediklerine ilgi alaka pek yok..onları zaten bi şekilde buluyorlar. bulamadıkları
tek şey izlemek istedikleri spor kanalları...
Cilgin sende haklisin lakin bu tarz paylasim yapan siteler 3 gundur bizim gibi paylasim yapamiyor onlarda sisdi kaldi 90 dan gol oldular:):):) sayemde
benim bildigim bu forumda olan combo paylaşımı sunucu dns ve kırıcı programlar diger vs forumlarda
yok olmadıgı icin..kaynak,ta biz oluyoruz bu durumda..burdan alınıp taşınıyor malesef...
Vipler ve yönetim toplantısı olcak az sabredın
sonucta bu bizim hobi . muhakak paylasmaya gerekir. hepimiz ayni düşündeyiz
[USER=37]@mario[/USER] . zoruna giderse bakma o konuya. okadar basit. dolsun dolmasin. biz aralarimizda paylasma yapiyoruz. ve bunu cok seviyoruz. öyle olmasa yapmazdik . iyi aksamlar.
Once insanlara nasil hitap edecegini ogren sonra yorum yap kimsenin zoruna giden bisey yok
bu konuların dışında kalmakta fayda var forumu sıkıntıya düşürmemek gerek haklısın usta.
Bence arkadaşlar forum acihaz koduı dışına çıkmaması lazım. Onu diğer paylaşım sitelerinden temin edebiliyoruz zaten. Belki uydu cihazları bölümü destek vs konular eklenebilir
Usta bence en iyi free pre account konusu acilabilir ordan oyundu debritti otur seyler accountu paylasilabilir.(adult ve yerli platforum accountlari haric)