i123.site:8080 bu mypanelin diğer adresi. Bu panel ve bunun gibi birkaç site yeni önlem olarak beyaz boş bir sayfa açıyor ve eski configler kırmıyor. Şöyle ki 🔒 Link gizli — giriş yapın tıklayınca beyaz açılıyor sayfa. Bunu tarayabilecek bir configi yapabilecek arkadaş varsa hepimiz faydalanmış olurduk
iptv adresini htp://iptv_adresi: port olarak /c kısmını yazmadan deneyin çoğunlukla işe yarar ama her panele uygun degil aklınızda bulunsun
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
"uzman, post: 285620, member: 510"
iptv adresini htp://iptv_adresi: port olarak /c kısmını yazmadan deneyin çoğunlukla işe yarar ama her panele uygun degil aklınızda bulunsun [SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
Sağol kardeşim ama maalesef olmadı. Demek istediğim bu tarz beyaz sayfa panellerde hiçbir bilgi alamıyoruz ki config yapalım 🔒 Link gizli — giriş yapın
Config oradan almiyacak hit i farklı bir kısımdan alacak config çalışıyor MAC adresle kullanilacak
"uzman, post: 285742, member: 510"
Config oradan almiyacak hit i farklı bir kısımdan alacak config çalışıyor MAC adresle kullanilacak
Vermiş olduğun config vermiş olduğum siteden hit almıyor işte. Sana zahmet bakabilir misin hit alabiliyor musun?
"dessas24, post: 285749, member: 22965"
Vermiş olduğun config vermiş olduğum siteden hit almıyor işte. Sana zahmet bakabilir misin hit alabiliyor musun?
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
"uzman, post: 285828, member: 510"
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
Bu vermiş olduğun config değil mi? Benim yapılandırma ayarlarında sıkıntı var o zaman. Eğer çok fazla olmayacaksam kullanmış olduğun openi upload edip verme imkanın var mı
Bir de adresi 🔒 Link gizli — giriş yapın bu şekilde mi yazdın yoksa 🔒 Link gizli — giriş yapın bu şekilde mi
Tmm kardeşim çözdüm. İni dosya değiştim oldu. Emeğine sağlık
/c kısmı yazılmaz
kullandıgım ob bu
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
"dessas24, post: 285894, member: 22965"
Tmm kardeşim çözdüm. İni dosya değiştim oldu. Emeğine sağlık
merhaba ini dediğin hangi dosya oluyor zahmet olmasa söylermisin
"cotanak71, post: 285896, member: 19660"
merhaba ini dediğin hangi dosya oluyor zahmet olmasa söylermisin
Setting klasöründe
"uzman, post: 285895, member: 510"
/c kısmı yazılmaz
kullandıgım ob bu [SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
Herşey için çok teşekkürler
MI CONFIGURACIÓN PRIVADA utilizada en openbullet 1.3.1 Versión de anomalía
Funcionando ... " "
Combo MAC usado ... Proxy SOCKS 4 ...
Puedes ver la configuración de trabajo ... espero Hits !!!
[QUOTE = "expert, post: 285620, member: 510"]
Try iptv address without typing htp: // iptv_address: port / c as port It mostly works but it is not suitable for every panel. [ARE YOU NO? HIDDEN THREAD THIS .. !!]
great
thanks
lo siento ....
proxy socks4
uzman usta tarama yapıyor ama hits dusmuyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir sizin kırdıgınız macleri kullanıyorum deneme amaçlı ama hiç bir şekılde hits dusmuyor yardımcı olurmusunuz
"by_ido_03, post: 286294, member: 202"
uzman usta tarama yapıyor ama hits dusmuyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir sizin kırdıgınız macleri kullanıyorum deneme amaçlı ama hiç bir şekılde hits dusmuyor yardımcı olurmusunuz