OpenBullet Tarama Sonrası Veriler Hakkında

👤 juxbox 💬 11 cevap 👁 1,311 görüntü
merhaba arkadaşlar OpenBullet ile tarama yaptığımızda hesap bulunduğunda adresi oynatma listesi olarak hit dosyasına duğüyor ama user name kısmı yok birde ben max kullanıcı sayısını görmek istiyorum serkanın hoca paylaşımı gibi istiyorum nasıl çözeriz

**** HIT by serkan06 ****
🔒 Link gizli — giriş yapın.>>
cihaz kodu:00:1A:79:01:81:31
00:1A:79:01:81:31

.>>
🔒 Link gizli — giriş yapın
/Direction.date of expiry ...<<>>...: 09.10.2020..>> Max connections : 1 ....>>Active..>> 0.->> ->Protocol.info..time_now//
★★★★★★By_BARAN★★★★★★
【★Url_Adresi★】► 🔒 Link gizli — giriş yapın
【★cihaz kodu_Adresi★】► 00:1A:79:A4:6E:CE
【★Bitis_Tarihi★】► May 4, 2020, 7:26 pm
【★Maksimum_Bağlantılar★】► 1
【★oynatma listesi★】► 🔒 Link gizli — giriş yapın

★★★★★★By_BARAN★★★★★★
【★Url_Adresi★】► 🔒 Link gizli — giriş yapın
【★cihaz kodu_Adresi★】► 00:1A:79:DC:42:64
【★Bitis_Tarihi★】► May 14, 2020, 5:01 pm
【★Maksimum_Bağlantılar★】► 1
【★oynatma listesi★】► 🔒 Link gizli — giriş yapın
juxbox

merhaba arkadaşlar OpenBullet ile tarama yaptığımızda hesap bulunduğunda adresi oynatma listesi olarak hit dosyasına duğüyor ama user name kısmı yok birde ben max kullanıcı sayısını görmek istiyorum serkanın hoca paylaşımı gibi istiyorum nasıl çözeriz

.>>
/Direction.date of expiry ...<<>>...: 09.10.2020..>> Max connections : 1 ....>>Active..>> 0.->> ->Protocol.info..time_now//

bunun pek önemi olmadigi icin sekildeki gibi çarşamba pazarına cevirdigi icin bilgileri eklenmemistir.
bakmak istiyorsan programda
hits db yazan yere tıkla buldugun hesabin ustune gel sag tikla save yazanda full datayi sec kaydet bu kadar kolay
juxbox

.>>

juxbox verdigim sunucu userleri bende oyle iner yazilimla alakali bir konu programda bazi ayarlar yapmak ve program modifiyeli olmali duz open bullet de olmaz
Linux alıcı cihazlari gibi dusun cihazi sifirdan aldiginda fazla ozellik olmaz imaj attigin zaman daha cok ozellik barindirir oyle dusun :)
ℂ☆Albatros

bunun pek önemi olmadigi icin sekildeki gibi çarşamba pazarına cevirdigi icin bilgileri eklenmemistir.
bakmak istiyorsan programda
hits db yazan yere tıkla buldugun hesabin ustune gel sag tikla save yazanda full datayi sec kaydet bu kadar kolay

yapıyorum ama olmadı config dosyasında o kısımlar ekli olmadığından çıkmıyor bana sadece max baglantı yazan kısımı eklemek istiyorum
bir türlü çözemedim acihaz koduım çoklu kullanıcılı panlleri bullmak
S.A openbullet ile tarama yaparken herşeyi uyguluyorum taramaya başlıyor ancak tarama ekraninda process blocked diye bir uyarı çıkıyor nedeni varmı? Teşekkürler
juxbox

.>>

username olmamasının sebebi taradıgın url ile user pass ın farklı url'den geliyor olması configdeki capture kısmında duzenleme yapmak gerekir
uzman

username olmamasının sebebi taradıgın url ile user pass ın farklı url'den geliyor olması configdeki capture kısmında duzenleme yapmak gerekir

nasıl çözeriz acaba url lere baktım aynı
Cevap yazmak için giriş yapın.