OpenBullet Tüm Config Paketi

👤 oceansands3 💬 16 cevap 👁 2,507 görüntü
Forumda Canlı TV ile ilgili elinde openbullet Config paketin olan varmı? forumda böyle bir paylaşım olursa harika olur herkes için.sizden ricam var ise paylaşabilirmi veya özelden den de gönderebilir. TEŞEKKÜRLER
sana verdigim video ya bakarak her sunucui config olarak yapabilirsin,anlatimi süper,kendin yaparsan bence daha iyi olur,aksi taktirde ordan burdan toplamaya basladiginda cogu islevi bitmis oluyor yani calismiyorlar.
polat

Bu config birçok adreste işe yarar

Bu universalcihaz kodu ile bir tane sunucu adresii yazabiliyorum sanırım denedimde openbulletda, aynı anda birden fazla adresi taramam için congif içeriğini değişmem mi gerek? bazı videolarda izledim max 9 tane taranabiliyor ben denedim sadece 1 adres girince hemen star 'a geçip tarama yapmaya başlıyor!!!!veya aynı anda birden fazla adres girip nasıl tararım Polat bey. sağol ilgin için
Config içeriğini değiştirmeden de işe yarıyor , yada birçok adreste işe yarıyor . New yani yeni adres girip başka sunucui arama yapıyorsun .
Sağolasın usta , benim yerime cevapladın . İşim vardı fazla araştırmadan cevap vermek zorunda kalmıştım .
pomak22

sana verdigim video ya bakarak her sunucui config olarak yapabilirsin,anlatimi süper,kendin yaparsan bence daha iyi olur,aksi taktirde ordan burdan toplamaya basladiginda cogu islevi bitmis oluyor yani calismiyorlar.

üstad videoyu banada gönderebilir misin çok rica etsem
selam arkadaslar configde ulke kodunu eklemek istiyorum kodunu bulamadim bilen bana ozelimden ulasa bilirmi simdiden tskr ederim....
Cevap yazmak için giriş yapın.