UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Ortağız bir Namusa

👤 Karizma 💬 7 cevap 👁 1,297 görüntü
Parti yorumu yapanlar yasaklanacaktır ayrıca kürt türk tartışmalarıda olmasın çok güzel bir dinleti mutlaka dinleyelim tarafsız..

4FudU_m8kbk
her şey iyi güzel ama PKK sona geldiğinde hep böyle şarkılar çıkıyor, siyasiler biz kardeşiz diyor. bir süre geçince bir anda biz özerk bir bölgeyiz, PKK sizi tükürüğü ile boğar deniyor. kardeşliğimizi herkes biliyor ama bunu yalandan değil candan söyleyip uygulamak lazım. Tabir-i caizse biti kanlanınca azmamak lazım.
eline sağlık reis usta çok güzel bir paylaşım olmuş
vedat
her şey iyi güzel ama PKK sona geldiğinde hep böyle şarkılar çıkıyor, siyasiler biz kardeşiz diyor. bir süre geçince bir anda biz özerk bir bölgeyiz, PKK sizi tükürüğü ile boğar deniyor. kardeşliğimizi herkes biliyor ama bunu yalandan değil candan söyleyip uygulamak lazım. Tabir-i caizse biti kanlanınca azmamak lazım.

helal olsun vedat cok guzel anlamıssın reisin dediğini orda yazmıs tartışmaya girmeye gerek yok yoksa banlanacaktır diye senin yaptıgın yoruma bak
Sağol @ Reis ustam
benden de mp3 olarak indirmek isteyenlere

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

farqin
helal olsun vedat cok guzel anlamıssın reisin dediğini orda yazmıs tartışmaya girmeye gerek yok yoksa banlanacaktır diye senin yaptıgın yoruma bak

arkadaşın yaptığı yorum neresi tartşılacak usta.
tabiri caizse taşı gediğine koymus vedat usta.
ben de ilave olarak,
bu devletin asker ve polisini şehit edenler benim kardeşim olamaz diyorum.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.