Ottplayer.es x16 hesaplar by iMPaCt

👤 iMPaCt 💬 12 cevap 👁 47 görüntü
Ottplayer nedir?

Ottplayer hesapla oynatma listesi ekliyebilirsin smart tv den email ve sifreyle bakabilirsin ama boyle option da var ottplayer.es girdinde ordan oynatma listesi yukliyebilirsin yani

sunucuer icin :) daha fazla gelicek..

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

eline sağlık hocam bir sorum olacak bu sunuculerde geri alabileceğimiz bir program varmı 10 dakika bile olsa geri sarma yayını yani dijiplay gibi
"welez81, post: 116989, member: 8476"
pc için kullanılıyormu bu yoksa smart tvler içinmi

evet kardes ikisi ama uye girisle yapma smart tv tek oynatma listesi download yap normal siteden alirsin
"sensi, post: 116991, member: 7333"
üstad philips full hd tvlere uyarmı???

evet ama uye girisle kulanma sitesinden gir ordan playsti download yap sonra kendi ayarina yapabilirsin bu ottplayer gerek kalmaz ama icine hic bakmadim nasil bir turlu oynatma listesi
arkadaslar hic denemedim ama oynatma listesi var nasil mi bilmiyorum :)
üstadım paylaşırsan sevinirim daha önce 🔒 Link gizli — giriş yapın bu siteden smart Canlı TV uygulaması indirip kurdum bu siteden aktivasyon kodu istediler göndermeyince paylaşımı kestiler bu proğrama süper liste yükleyebilirdum tv ye
"sensi, post: 116997, member: 7333"
üstadım paylaşırsan sevinirim daha önce 🔒 Link gizli — giriş yapın bu siteden smart Canlı TV uygulaması indirip kurdum bu siteden aktivasyon kodu istediler göndermeyince paylaşımı kestiler bu proğrama süper liste yükleyebilirdum tv ye

tek bikere bence 5.49 euro udiceksin senin Smart TV uygulaması actif edicek o sCanlı TV sahibi. cihaz kimliğii vericeksin bide bikere 5.49 euro vericeksin ondan sonra umurboy kulanabilirsin. 5.49 hicbirsey Canlı TVboxdan daha ucuz :)
üstad kart ile ödeme yapmamı istiyor rus sitesi birde kartlarım internet alışverişine kapalı bu yüzden ücreti göndereceğim bir yol bulamayınca aktivasyon kodu almam suya düştü...:)
"sensi, post: 116999, member: 7333"
üstad kart ile ödeme yapmamı istiyor rus sitesi birde kartlarım internet alışverişine kapalı bu yüzden ücreti göndereceğim bir yol bulamayınca aktivasyon kodu almam suya düştü...:)

paypal olur kardesim cihaz kodu yaziyorsun bir saat icinde actif oluyor ben 2 tane aldim cok guzel birsey laptopumdan ekliyorum oynatma listesieleri :)
Cevap yazmak için giriş yapın.