UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Sunucu Aktif Görünüyor

👤 asur 💬 19 cevap 👁 2,207 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın tarayıcıda sunucu arayüzünde user-pass girildiğinde kanal listesi geliyor. Kanallara tıklandığında video yok diyor. oynatma listesi olarak inmesi için tarayıcıya yapıştırdığımda liste inmiyor. Vlc de de aynı şekilde çalışmıyor. Bilgisi olan varmı arkadaşlar
🔒 Link gizli — giriş yapın
bende de guek Canlı TV var nisan 2018 kadar açık kanal listesi iniyor ama kanallar açılmıyor yardım edebilecek var mı
Kanal listesi çıkıyor eğer açılmıyorsa ya hesap ban yemiştir yada siz ban yemişsinizdir bunu öğrenmek için sunucu arayüzüne girin eğer sunucuden açılmıyorsa ya sunucu bakımdadır yadfa ban yemiştir
hellm
asur sunucui kendin mi kırdın

Gönderdiğim başka yerden. bir hesap daha var onu ben buldum. o da aynı. gönderdiğim hesabı tekrar denedim oynatma listesi olarak indi çalışmadı. fakat diğer hesap arayüzde açık oynatma listesi olarak inmiyor. o hesabıda göndereyim.
sen en iyisi benim hediyeyi de bir dene istersen problem ordan çözülcek :)
hsm
Kanal listesi çıkıyor eğer açılmıyorsa ya hesap ban yemiştir yada siz ban yemişsinizdir bunu öğrenmek için sunucu arayüzüne girin eğer sunucuden açılmıyorsa ya sunucu bakımdadır yadfa ban yemiştir

Arayüzden sunucu açılıyor kanallar açılmıyor. fakat oynatma listesisı olarak inmiyor. ban olsa arayüzden de açılmaz bence.
Ban olsa arayuzdende kanallar acilmaz hesaba girersin eger kullanici adi sifre basitse ornegin ahmet:ahmet gibi ban yemistir hesap herkesin ulasabildigi bir hesapsa ondandir
hellm
ben ilgilendim hsm , mesaj attım asur'a ,

Teşekkürler.
olur usta ama o sunucuden hesap yok elimde o yüzden güvenebilirsen hesabı özelden göndermen lazım kontrol edebilmek için ,
hellm
sen en iyisi benim hediyeyi de bir dene istersen problem ordan çözülcek :)

hellm
olur usta ama o sunucuden hesap yok elimde o yüzden güvenebilirsen hesabı özelden göndermen lazım kontrol edebilmek için ,

selam hellm bende istiyorum o sunucui mümkünse yollayabilir misin tşkler emeğine
dursun28 ben adama hediye vermişim , sen de banada gönder diyorsun , ayıp ediyorsun adama karşı . ben ya doğru düzgün hesabı 1 kişiye veririm ya da hiç vermem.
hellm
dursun28 ben adama hediye vermişim , sen de banada gönder diyorsun , ayıp ediyorsun adama karşı . ben ya doğru düzgün hesabı 1 kişiye veririm ya da hiç vermem.

canın sağolsun usta yinede sagol
benim hesap ta ban yemiş böylelikle sunucu patlamış sorun çözülmüş oldu
Cevap yazmak için giriş yapın.