UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Kilitli

Sunucu Config İstekleri

👤 cnbzmert 💬 16 cevap 👁 2,915 görüntü
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Ben Sentry Mba'da sunucu configi yapabiliyorum. İsteklerinizi bu konu altına atın. İstediğiniz configi yapıp atayım. İyi Forumlar :)
usta bence sen istek ile değilde kendin hazırlayıp yayınlarsan daha faydalı olur, tabi yine karar senin
ycanerler
usta bence sen istek ile değilde kendin hazırlayıp yayınlarsan daha faydalı olur, tabi yine karar senin

Onu da yapıcam kardeşim ama arkadaşlarımızın isteklerinide yerine getirmek istedim. Forumda paylaşılan sunuculerin configini yapıyorum şuan bitince paylaşıcam.
FrenzyDoctor
cnbzmert ben sunucu kırıyorum şuan combolar kırıyor ama açılmıyor üyeler

Hits'e düştümü kardeşim hiç? Detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
aga ben bruter ile yapıyor orda kırdı bi yardımcı olursan sevinirim sanada yardım ederim her türlü Canlı TV ve sunucude
FrenzyDoctor
aga ben bruter ile yapıyor orda kırdı bi yardımcı olursan sevinirim sanada yardım ederim her türlü Canlı TV ve sunucude

Kardeşim daha önce bruterle kırmadımda kıranıda görmedim. Onun için yardımcı olamayacağım.
cnbzmert
Onu da yapıcam kardeşim ama arkadaşlarımızın isteklerinide yerine getirmek istedim. Forumda paylaşılan sunuculerin configini yapıyorum şuan bitince paylaşıcam.

tekrar olmamasına özen gösterirsen konun kalıcı olur eğer daha önce paylaşımı yapılmış bir config'i tekrar paylaşırsan konun silinir bilgin olsun
cnbzmert
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Ben Sentry Mba'da sunucu configi yapabiliyorum. İsteklerinizi bu konu altına atın. İstediğiniz configi yapıp atayım. İyi Forumlar :)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

atlantis
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Tamam üstad bekle göndereyim hemen yapıp
Beyler Acil bakın ya **** Canlı TV sunucusu var elimde Config yapan acil lütfen :)
Sentral mba ayada hits dusmedikce cogu fek hesap dusuyor kiran arkadaslarimiza kolay gelsin
arkadaşlar bu sunucuin configini yaparsanız memnun olurum...
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

config yapabilrimisin.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.