Kilitli

Sunucu Hacker Gold V1.0 - Şahbaz

👤 cork 💬 57 cevap 👁 12,474 görüntü
competan
hani link nerde

gold üyeler zaten kullanıyor bu programı
cihat60
Kardeşim öncelikle "1700 kisiyede vermek zorunda kaliriz" fikrine katılmıyorum kusura bakma.Niye diyecek olursan 1700 üyenin hepsi bu kırma işiyle uğraşmıyor uğraşanlar az sayıda....
Herneyse,bu 50 TL lik ücret 3 aylık herhalde,buda çok değilmi...Birde 🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşın dediği gibi programın demosu değil fulu verilse inanıyorumki birçok kişi gold olur...Ben bile ilk amaç foruma destek olsun diye gold olmayı düşünebilirim.
Benim sizden ricam bu durumu bir defa daha gözden geçirseniz hoş olur.....

Hocam sen bızı bıraz daha tanı sonra yenıden gorusuruz. Bilmediğin eksik birşeyler var cünkü. 3 Aylık en basıt Canlı TVciyim dıyenelrde 50 tl bir kere gorusurusun bırdaha muhattap bulamazsın sen 50 tl ye hem cccam alıyorsun onlarca paylaşım ve program kusura bakmayın 50 tl yı bu hızmete bu anlayısa cok fazla gören içinde fesatlık bedavacılık ararım. Saygılarımla
Reis
Hocam sen bızı bıraz daha tanı sonra yenıden gorusuruz. Bilmediğin eksik birşeyler var cünkü. 3 Aylık en basıt Canlı TVciyim dıyenelrde 50 tl bir kere gorusurusun bırdaha muhattap bulamazsın sen 50 tl ye hem cccam alıyorsun onlarca paylaşım ve program kusura bakmayın 50 tl yı bu hızmete bu anlayısa cok fazla gören içinde fesatlık bedavacılık ararım. Saygılarımla

++
Reis

Kardeşim beni yanlış anlama.Ben kendi adıma söylemedim.Yani bu ücret bazılarına fazla gelebilir manasına kullandım o kelimeyi.Yani birazda ucuz olmuş olsa daha çok üye bulunabilir demek istedim..Yani sürümden kazanmak misali...Eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma...
Peki programın full verilmesi mümkün olamazmı acaba...
cihat60
Kardeşim beni yanlış anlama.Ben kendi adıma söylemedim.Yani bu ücret bazılarına fazla gelebilir manasına kullandım o kelimeyi.Yani birazda ucuz olmuş olsa daha çok üye bulunabilir demek istedim..Yani sürümden kazanmak misali...Eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma...
Peki programın full verilmesi mümkün olamazmı acaba...

usta gold üyeliğin devam ettikçe programı kullanabilirsin. 3 ayda bir lisans yenileriz
Bunu yapimci ustamiz daha net cevaplar. Lakin ticaretinde degiliz bu isin site giserleri karsilansin kaynagimiz vs olsun yetiyor bize hem site vds de hem Canlı TV vds iki ucret aylik oduyoruz. Soyledigim gibi full olmasi zaten mantiksiz ve satisa ggiriyor yinede sin soz 🔒 Link gizli — giriş yapın ustanindir
Reis
Bunu yapimci ustamiz daha net cevaplar. Lakin ticaretinde degiliz bu isin site giserleri karsilansin kaynagimiz vs olsun yetiyor bize hem site vds de hem Canlı TV vds iki ucret aylik oduyoruz. Soyledigim gibi full olmasi zaten mantiksiz ve satisa ggiriyor yinede sin soz 🔒 Link gizli — giriş yapın ustanindir

usta programı satmak isteseydik zaten satardık. biz gold üyelere bu programı extradan hediye olarak veriyoruz. bir hafta önceye kadar zaten böyle bir şey vermiyorduk. ona rağmen arkadaşlarımız siteye destek olmak için gold üye oluyorlardı. biz programı daha yeni vermeye başladık. amaç siteye destek olmaksa zaten böyle pazarlıklara gerek yok
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeş paypal ödemelerine sen bakıyorsun herhalde..Adresi verirsen ödeme yapalım bizimde bir katkımız olsun.
Bizler üvey evlatmiyiz Sahbaz ustam,maksat paylasmak degilmidir,su programi versenizde bizlerde faydalansak.!
Kniv
Bizler üvey evlatmiyiz Sahbaz ustam,maksat paylasmak degilmidir,su programi versenizde bizlerde faydalasin!

Kimse burda uvey evlat degil cumlelerini duzgun kur. Uvey evlat olsaydin uye dahi olamazdin. Bizler uvey evlatmiyiz emek veriyoruz. Onlarca bilgilerden faydalanirken ayrica ucretli veya ucretsiz paylasimlar yapilan sitenin yonetimine saygi duyman gerekir !!!!
Kniv
Bizler üvey evlatmiyiz Sahbaz ustam,maksat paylasmak degilmidir,su programi versenizde bizlerde faydalansak.!

hocam forum normal üyeler için de dünya kadar paylaşımla dolu. ücret ödeyip bize destek olan arkadaşlara ufak bir jest yaptık o kadar
Reis
Kimse burda uvey evlat degil cumlelerini duzgun kur. Uvey evlat olsaydin uye dahi olamazdin. Bizler uvey evlatmiyiz emek veriyoruz. Onlarca bilgilerden faydalanirken ayrica ucretli veya ucretsiz paylasimlar yapilan sitenin yonetimine saygi duyman gerekir !!!!

Sevgili Reis hocam,ben burda bir saygisizlik yapmadim ve asla yapmam benim yasam anlayisima ters bir durum,
eger ironi anlayisiniz saldirganliksa sorun degil uyeliktende atabilirsiniz.Burasi paylasimla ilgili bir site oldugu icin kücük bir ironi yapmak istedim,ister paylasirsiniz ister paylasmazsiniz yada burdanda atabilirsiniz sorun degil,sevgilerimle.!
sahbaz
hocam forum normal üyeler için de dünya kadar paylaşımla dolu. ücret ödeyip bize destek olan arkadaşlara ufak bir jest yaptık o kadar

Eyvallah Sahbaz ustam saygi duyarim,ayrica tavirli yaklasimin icinde ayrica tesekkür ederim,saygilarimla.!
Buna 50 tl vereceğime 50 gün uğraşır vlc combo yaparrım daha iyi..Tabi buda benim fikrim :)
Aydin
Buna 50 tl vereceğime 50 gün uğraşır vlc combo yaparrım daha iyi..Tabi buda benim fikrim :)

program için sizden para isteyen mi oldu? programı gold üyelerimize hediye olarak veriyoruz. gold üyeler ise sitemize destek olan arkadaşlardan oluşuyor
Ayrıca destek konusuna gelince yazılanlara göre 1700 civarında uye var her bir üye günde bir defa reklamlara tıklarsa forum un maddi bir yönden sıkıntısı kalmayacak diye düşünüyorum.Açıkçası ben her gün olmazsa bile elimden geldiğince tıklamaya çalışıyorum..
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.