Kilitli

Sunucu Hacker Gold V1.0 - Şahbaz

👤 cork 💬 57 cevap 👁 12,473 görüntü
sahbaz
program için sizden para isteyen mi oldu? programı gold üyelerimize hediye olarak veriyoruz. gold üyeler ise sitemize destek olan arkadaşlardan oluşuyor

Biz normal üyeler boş tenekeyiz yani destek olmuyoruz değil mi ?
Aydin
Ayrıca destek konusuna gelince yazılanlara göre 1700 civarında uye var her bir üye günde bir defa reklamlara tıklarsa forum un maddi bir yönden sıkıntısı kalmayacak diye düşünüyorum.Açıkçası ben her gün olmazsa bile elimden geldiğince tıklamaya çalışıyorum..

keşke herkes reklamlara tıklasa zaten sorun kalmayacak. ama yüzde 1-2 bile zor tıklıyor. bu durumda sitenin giderlerini karşılamak için bize de gold üyelikten başka çare kalmıyor
Aydin
Biz normal üyeler boş tenekeyiz yani destek olmuyoruz değil mi ?

hocam hitabına dikkat et. sana karşı gayet sabırla ve düzgünce cevap veriyorum. saygılı ol biraz
Hocam gizli bağlantıları acarken reklam eklerseniz belki daha iyi sonuç alırsınız. Bizde tabiki katkıda bulunmak isteriz ama her zaman tiklanmiyo malesef. Ben teşekkür ediyorum hizmetleriniz icin.
Legend Doğru söylüyor bence. Sahbaz https://adf.ly ile bağlantıları verilebilir aslında ?
cork
Legend Doğru söylüyor bence. Sahbaz https://adf.ly ile bağlantıları verilebilir aslında ?

her ip günde 1 defa reklamlara tıklayabiliyor. daha fazla tıklarsa geçerli olmuyor
Biliyorum ama mecburen yönlendirme olacak sonuçta
cork
Biliyorum ama mecburen yönlendirme olacak sonuçta

reklam firması bu tarz mecburi tıklamaları tespit ederse banlanıyoruz. o yüzden arkadaşlara rica ediyoruz tıklayın reklamlara diye
Sahbaz usta bugun aldim pro programi ve mukemel calisiyor emegin icin cok tessekurler saygilar
act81
Sahbaz usta bugun aldim pro programi ve mukemel calisiyor emegin icin cok tessekurler saygilar

iyi kırmalar
cihat60
Arkadaşlar paypal ile ödeme yapıldı..Bilginize

Hayırlı olsun
LvntSvnd
verin programıda tıkır tıkır çalıştıralım o zaman kırdıklarımızlada foruma bir katkımız olur illa paramı herşeyin anahtarı?

sen nasil tip bir insansin ya bu forumda yerin yok benin gözümde. her konunun altina salak salak seyler yaziyorsun
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.