Kilitli

Panel Hacker Gold V1.2 Güncellemesi

👤 sahbaz 💬 46 cevap 👁 10,672 görüntü
Arkadaşlar Panel Hacker Gold programımızın 1.2 versiyonu hazır. Gold üye arkadaşlar pm göndererek programı isteyebilirler. Pm sırasına göre güncelleme gönderilecektir. Pm göndermeyen kişilerin programı istemediği ve aktif olarak kullanmadığı varsayılacak ve güncelleme gönderilmeyecektir.
Neler yeni?
*EzStreaming Panelleri tarama seçeneği eklendi.
*Bulunan pozitif şifre sayısını gösterme özelliği eklendi.
*Bulunan şifreye çift tıklanınca kanal listesini indirme özelliği eklendi.
*Link türü bilinmeyen veya yeni çıkan link türleri için örnek girilen linkten şifre tarama özelliği eklendi
*Girilen Dns adresinden server adını gösterme özelliği eklendi
*Daha önce ayrı bir program olarak paylaştığım ip-adres dönüştürücü yazılım, programa entegre edildi.
*Birden fazla combo dosyası seçerek sırayla otomatik taratma özelliği eklendi.
*Programın aktivasyon sistemi değiştiği için bütün gold üyelerin yeniden aktivasyon yaptırmaları gerekiyor.
*Artık gold üyeler her hafta yayınlanacak key dosyasını indirerek programı kullanacaklar. key ler bir hafta geçerli olacaktır. key dosyasını gold üye özel bölümünden indirebilirsiniz. key dosyası her hafta pazar günü yayınlanacaktır. gold üyeliği biten üyelerde key dosyası çalışmayacaktır.
*Bonus olarak programdaki uyduportal logosuna tıklarsanız tarayıcınızda uyduportal sitesini açar :)

Not: Sadece Gold Üyeler programı istesin. Lite versiyon güncellemesi çıkmayacaktır. Bunlar dışında lütfen diğer üyeler programı isteyen pm ler göndermesin.
VE LÜTFEN ANA SAYFADAKİ TIKLAYALIM

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

teşekkürler Şahbaz usta eline ve emeğine sağlık :)
Eline saglik usta
thanks alot
emeğine sağlık [USER=128]@sahbaz[/USER] ustam

Gold üyelere hayırlı olsun çok güzel yenilikler var bu güncellemede.
[USER=128]@sahbaz[/USER] usta döktürmüşsün eline sağlık süper olmuş
Hocam teşekkurler emeğinize sağlık.
hocam size p.m attım programı istedim ama cevap vermediniz ?
"hommate01, post: 45185, member: 1830"
hocam size p.m attım programı istedim ama cevap vermediniz ?

program her üye için ayrı ayrı hazırlanıyor ve bu zaman alan bir işlem. pm sırasına göre güncellemeyi gönderiyorum. programı yarın herkes almış olacak. bugün dağıtım yapmayacağım
"sahbaz, post: 45188, member: 128"
program her üye için ayrı ayrı hazırlanıyor ve bu zaman alan bir işlem. pm sırasına göre güncellemeyi gönderiyorum. programı yarın herkes almış olacak. bugün dağıtım yapmayacağım

tamam tşk ediyorum beklemedeyim
Reklamlara tıklamayı unutmayalım beyler lütfen Gold üye olupta verdiğimiz paranın karşılığını ve kat kat fazlasını bize veren site ve site yönetimine sonsuz saygılar!
Hocam ellerine saglik bekliyorum
eline sağlık ilk prgmı hata ile acemilikten silmiştim. 4 göz bekliyorum.
yıne döktürmüşsün usta eline sağlık
eline emeğine sağlık tesekkurler ..
HAFTALIK key olaynı kendi özel pm den mi alacağız özel bilgiler bölümünke key bölümü yok ustad
"S510, post: 45235, member: 2731"
HAFTALIK key olaynı kendi özel pm den mi alacağız özel bilgiler bölümünke key bölümü yok ustad

dağıtım bitince konuyu açacağım
Emeklerin icin Tesekkürler sahbaz
Saygilarimla
şahbaz usta emeğine sağlık
[USER=128]@sahbaz[/USER] kardeşim yine döktürmüşsün eline emegine zifnine saglık.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.