Kilitli

Sunucu Hacker Gold V1.5 Çıktı

👤 sahbaz 💬 49 cevap 👁 11,675 görüntü
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir aradan sonra sunucu Hacker programımızın 1.5 versiyonu hazır. Süper Gold ve Gold Hacker paket üyesi arkadaşlarımız pm göndererek programı talep edebilirler.
Her zamanki gibi her üyeye yalnızca 1 kez aktivasyon yapılacaktır! Lütfen format vs. sebeplerle tekrar aktivasyon istemeyin. Ayrıca her üye programı yalnızca 1 bilgisayarda kullanabilir. Program Windows XP de çalışmaz!

Yazılımı alabileceğiniz üyelik paketleri:
🔒 Link gizli — giriş yapın

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Ustam ellerine emegine saglik ben de yararlanabiliyormuyum?
Sİlver üyeler arkadaki fiyat farkını ödediklerinde paket geçişi yapıyor
Seyfe
Ustam ellerine emegine saglik ben de yararlanabiliyormuyum?

aradaki fiyat farkını ödeyip üst pakete geçersen kullanabilirsin
jacosta
need download

this software is just for Super Gold or Gold Hacker packet members
Gold süper yada gold hacker olmayanlar çok şey kaybedecekler. Ben 1.4 versiyonu kullandım en son. Ama Sahbaz ustamız öyle yenilikler yapmış ki, yukarıda anlatmış, ancak kullanan bilir diyorum
ben de uye oldum.bayağı özlemişiz ustanın programını.
tarama hızı eskiye göre bayağı iyi.kullandıkca veya sahbaz ustanın yardımlarıyla programın hunerlerini daha iyi öğreneceğiz.

herkese tavsiye ederim.
Arkadaşlar aktivasyon sadece 1 kere olacak üyeliğiniz süresince lütfen bu konuda hassasiyetli olun ve buna çok dikkat edin
hayırlı olsun. program sıra ile mi dağıtılacak. beklemedeyim üstad.
programın gene kralını yapmışsın emeğine sağlık güvenlik gerekçesi ile 2.ci kez yükleme yapılamıcak oluyor yani kul yapımı bir bilgisayar benim pcde eski sürüm sürekli aktivasyon istedi karizma usta yardımcı oldu fakat aktivasyon şöyle olabilir 2.ci aktivasyon ücretli olur benim gibi sorun yaşayan vs hata alan elbet çıkar
Arkadaşlar aktivasyon indirme linki problemler veya bilgi için lütfen 🔒 Link gizli — giriş yapın ustamıza danışın. Pro Tamamiyle sahbaz ustanın kontrolünde ve tek sorumlusu kendisidir . Onun yardımcı olamadığı bir konuda benim yardımcı olabilme ihtimalim yoktur bilgilerinize.
ahmet mehmet
bende yararlanabilirmiyim

Yazılımı alabileceğiniz üyelik paketleri:
üstad link kontrolünde oynatma listesi olanlarda süre yazmıyor. ÇALIŞMIYOR yazıyor ama vlc de çalışıyor :)
sadece xstrem sürelerimi gösteriyor.
S510
üstad link kontrolünde oynatma listesi olanlarda süre yazmıyor. ÇALIŞMIYOR yazıyor ama vlc de çalışıyor :)
sadece xstrem sürelerimi gösteriyor.

o bölüm yayın API sunuculer için. yani get.php olanlar için
Başta Karizma usta ve sunucu hacker v1.5 in mimarı sahbaz ustaya teşekkür ediyorum. benim için programın sunucu bulması yanında en az onun kadar önemli combo hazırlamak. ComboZ Combo Tool programı ile hertürlü combo hazırlayabiliyorum. ayrıca link kontrolü ilede bulunan sunuculerin süre ve aktiv durumlarını görüyor ve çalışmayan kanalları elemiş oluyorum. şuan benim izlenimlerim bunlar. Sahbaz usta kullanım tarifini verdiğinde daha gelişmiş ve detaylı bir şekilde fayladalana biliriz.
usta birde önerim var. Renk biraz pasif kalıyor daha canlı bir renk olursa yazılar daha iyi farak edilir ve bir canlılık gelir diye düşünüyorum. başarılarının devamı dileğiyle.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.