Kilitli

sunucu Hacker Gold V1.5 Çıktı

👤 sahbaz 💬 49 cevap 👁 11,673 görüntü
"gofil, post: 84540, member: 658"
Başta Karizma usta ve sunucu hacker v1.5 in mimarı sahbaz ustaya teşekkür ediyorum. benim için programın sunucu bulması yanında en az onun kadar önemli combo hazırlamak. ComboZ Combo Tool yazılımı ile hertürlü combo hazırlayabiliyorum. ayrıca link kontrolü ilede bulunan sunuculerin süre ve aktiv durumlarını görüyor ve çalışmayan kanalları elemiş oluyorum. şuan benim izlenimlerim bunlar. Sahbaz usta kullanım tarifini verdiğinde daha gelişmiş ve detaylı bir şekilde fayladalana biliriz.
usta birde önerim var. Renk biraz pasif kalıyor daha canlı bir renk olursa yazılar daha iyi farak edilir ve bir canlılık gelir diye düşünüyorum. başarılarının devamı dileğiyle.

güzel yorumların için teşekkür ederim. önerilerini değerlendireceğim
"kemal derviş, post: 84578, member: 4100"
yazılımı bende indirebilirmiyim

sadece super gold ve gold hacker paket üyelerine yazılım veriyoruz
"CrniOraoBosnia, post: 84563, member: 5591"
Eselamu alejkum friend....merhaba in Bosnia....

Aleyküm selam , welcome
Ben 25 euro dan tırnak sunucui hacker için bu satın almak istiyorum. Ben bu abonelik için ne olsun ilgileniyorum? Yumuşak sunucui Hacker prim veya deneme var mı?
Paypal pay?
[CENTER]
"CrniOraoBosnia, post: 84590, member: 5591"
Ben 25 euro dan tırnak sunucui hacker için bu satın almak istiyorum. Ben bu abonelik için ne olsun ilgileniyorum? Yumuşak sunucui Hacker prim veya deneme var mı?
Paypal pay?
[/CENTER]

[CENTER]Gold Hacker Membership
With this membership you will be able to see vip threads and sharings,you will have our software sunucu Hacker.
Price
3 months for this package is 20 euros and for 6 months 34 euros.
For 3 Months (20 Euro )
For 6 Months (34 Euro )

Yazılımı alabileceğiniz üyelik paketleri:[/CENTER]
[CENTER]🔒 Link gizli — giriş yapın[/CENTER]
[CENTER]načini plaćanja
payment methods

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

[/CENTER]
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

[CENTER][/CENTER]
"CrniOraoBosnia, post: 84600, member: 5591"
This Paypal acaunt pay 25eur:
🔒 Link gizli — giriş yapın

paypal is not available in Turkey. please use skrill or payza
emegine saglik sahbaz ustam
2016/2017 bombasi bu
gold olup kulanlara hayirli olsun
Sahbaz ustam eline, emeğine sağlık. Yazılım herzamnaki gibi on numara olmuş. 1.4 versiyona göre daha hızlı tarama yapıyor. Kendi kendine combo oluşturması, zaten bulunmaz bir özellik. Link kontrolü özelliği ile bulduğum sunuculerin son kullanma tarihi, sunucu aktifmi gibi sorular cevap buluyor. İyiki varsınız ve iyiki gold super üye olmuşum.
"simsek675, post: 84638, member: 2655"
Sahbaz ustam eline, emeğine sağlık. Yazılım herzamnaki gibi on numara olmuş. 1.4 versiyona göre daha hızlı tarama yapıyor. Kendi kendine combo oluşturması, zaten bulunmaz bir özellik. Link kontrolü özelliği ile bulduğum sunuculerin son kullanma tarihi, sunucu aktifmi gibi sorular cevap buluyor. İyiki varsınız ve iyiki gold super üye olmuşum.

yorumların için teşekkür ederim. inşallah program daha da gelişecek sizlerin de desteğiyle
"stewen, post: 84639, member: 2475"
Gold silver uyelerine 1 haftalik deneme verilemez mi ?

hocam program her üye için ayrı ayrı hazırlanıyor ve bu zor bir iş. bu sebeple deneme vermemiz imkansız
"sahbaz, post: 84435, member: 128"
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir aradan sonra sunucu Hacker programımızın 1.5 versiyonu hazır. Süper Gold ve Gold Hacker paket üyesi arkadaşlarımız pm göndererek yazılımı talep edebilirler.
Her zamanki gibi her üyeye yalnızca 1 kez aktivasyon yapılacaktır! Lütfen format vs. sebeplerle tekrar aktivasyon istemeyin. Ayrıca her üye yazılımı yalnızca 1 bilgisayarda kullanabilir. yazılım Windows XP de çalışmaz!

Yazılımı alabileceğiniz üyelik paketleri:

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

tşkler
emeğinize sağlık ustam

bir önceki versiyonlarda X bir sunucu taramasında eklediğim tüm combo içeriğini bulmuş gibi sırayla döküyor.
bu Program ile alakalı mı yoksa sunucu adresii ile mi??
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.