sagolasın
Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
sahbaz usta, Canlı TV kırma da sunucu hacker 2.4 lie biz kullanıcılara cihaz kodu combo seçeğeği ile büyük bir kolaylık sağladınız. çok teşekkür ediyorum.
yanılmıyorsam bir tespitim oldu. şu ana kadar kırılan cihaz kodu combolarda vey arkadaşların örnek olarak paylaşımlarında örtüşen şifre olmadı. tesadüf mü yoksa farklı bir kombinasyon mu.
cihaz kodu tarama yöntemiyle sunucu kırmada 2 farklı yöntem var. özellikle yayın bağlantısı reborn sunuculerde tarama yöntemi biraz farklı. bugün gönderdiğim güncellemede yazılım otomatik olarak her iki yöntemle de tarama yapıyor.