Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
Bu işlerin nasıl yapıldığını öğrenebilir miyiz? Tek bilenlere yarıyor bu tarz programlar. Araştırmalarıma rağmen açıklayıcı bir video veya metin bulamadım. Yardımcı olacak varsa yazılımı alacağım arkadaşlar? Adminler vs. iletişime geçebilir mi?
hayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş yazılımı
biraz hayal gücü kullanılırsa admin panellerde bum bakalım ilerde şahbaz yapar manuel yapanlar yapabilenler yani yapıyor ama programa dökülürse ozaman panelcilerin işi zor olur tekrar h.olsun
hayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş yazılımı
biraz hayal gücü kullanılırsa admin panellerde bum bakalım ilerde şahbaz yapar manuel yapanlar yapabilenler yani yapıyor ama programa dökülürse ozaman panelcilerin işi zor olur tekrar h.olsun
memoli1478 ustam sendende bir ricamız var hiremco turbo iptv deki stalker portalda mac adresini değiştirebilsek çok iyi olucak,iyi haberlerini bekliyoruz,kolay gelsin.
mac adresi değiştirdim yazılımda
elle mac adres değişimini yapmaya çalışıyorum kodları yazıyorum belki yakında
görebilirsin şuan sadece arnix ve hiremco turbo pluslarda vardır oda benim yazılım ile