Kilitli

Panel Hacker v2.4 Çıktı (25.11.2019)

👤 sahbaz 💬 40 cevap 👁 9,317 görüntü
Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

üstat merhabalar. ellerine sağlık boş durmuyorsun. güncellemeler peşpeşe geliyor. mac tarama biz kullanıcılar için bir fırsat. sayende daha önce açamadığım panelleri hazır maccombo ile açma fırsatı buldum. çok teşekkürler.
harika program öğrendıkden sonra kırılmayan dns ve panel kalmıyor elıne koluna sağlık ustad
"sahbaz, post: 211285, member: 128"

Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

teşekkürler
ustam emeğine sağlık,daha ne olsun arkadaşlar 3-4 programın özellikleri tek programda.bu programla artık kırılmadık panel kalmayacak gibi,sizlere tavsiyem bu programa sahip olun,bana hak vereceksiniz.
[ATTACH TYPE="full" alt="3125"]3125[/ATTACH]
[USER=128]sahbaz[/USER]
akıyor elıne emeğine sağlık
Bu işlerin nasıl yapıldığını öğrenebilir miyiz? Tek bilenlere yarıyor bu tarz programlar. Araştırmalarıma rağmen açıklayıcı bir video veya metin bulamadım. Yardımcı olacak varsa programı alacağım arkadaşlar? Adminler vs. iletişime geçebilir mi?
"fantazik11, post: 211390, member: 16558"

Bu işlerin nasıl yapıldığını öğrenebilir miyiz? Tek bilenlere yarıyor bu tarz programlar. Araştırmalarıma rağmen açıklayıcı bir video veya metin bulamadım. Yardımcı olacak varsa yazılımı alacağım arkadaşlar? Adminler vs. iletişime geçebilir mi?

extra bir bilgi gerekmiyor. panel hacker kullanımı çok kolaydır. genel kullanım için aşağıdaki linke bakabilirsin.
🔒 Link gizli — giriş yapın

mac tarama vs. hakkında ise
🔒 Link gizli — giriş yapın

ve bu konunun (v2.4 konusu) ilk mesajında da açıklama var
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi biziz. Ellerine sağlık üstadım kullanmaya zamanım olmasada en iyisi olduğu tartışılmaz .
hayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş programı
biraz hayal gücü kullanılırsa admin panellerde bum bakalım ilerde şahbaz yapar manuel yapanlar yapabilenler yani yapıyor ama programa dökülürse ozaman panelcilerin işi zor olur tekrar h.olsun
Emeiğine bilgine sağlık sahbaz üstat
"memoli1478, post: 211525, member: 330"

hayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş yazılımı
biraz hayal gücü kullanılırsa admin panellerde bum bakalım ilerde şahbaz yapar manuel yapanlar yapabilenler yani yapıyor ama programa dökülürse ozaman panelcilerin işi zor olur tekrar h.olsun

xtream codes paneller için admin panel hack zaten var programda uzun zamandır
"memoli1478, post: 211525, member: 330"

hayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş yazılımı

memoli1478 ustam sendende bir ricamız var hiremco turbo iptv deki stalker portalda mac adresini değiştirebilsek çok iyi olucak,iyi haberlerini bekliyoruz,kolay gelsin.
şahbaz usta sana pm gönderemiyorum gold hacker üyeliğimi onaylarmısın karizma usta sana pm atmamı söyledi
arkadaşlar programı şiddetle tavsiye ediyorum keşke daha önce alsaydım süper bir program şahbaz usta eline sağlık
"byturan, post: 211580, member: 8"

memoli1478 ustam sendende bir ricamız var hiremco turbo iptv deki stalker portalda mac adresini değiştirebilsek çok iyi olucak,iyi haberlerini bekliyoruz,kolay gelsin.

mac adresi değiştirdim yazılımda
elle mac adres değişimini yapmaya çalışıyorum kodları yazıyorum belki yakında
görebilirsin şuan sadece arnix ve hiremco turbo pluslarda vardır oda benim yazılım ile
"memoli1478, post: 211802, member: 330"

mac adresi değiştirdim yazılımda
elle mac adres değişimini yapmaya çalışıyorum kodları yazıyorum belki yakında
görebilirsin şuan sadece arnix ve hiremco turbo pluslarda vardır oda benim yazılım ile

Kolay gelsin abiler bu hiremco turbo IPTV Mac adresi elle nasıl değiştirilir bilgi verirseniz çok iyi olur saygilar
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.