Sunucu Canlı TV Lerin Yeni Şifre Mantığı

👤 gmcgezer 💬 18 cevap 👁 2,526 görüntü
ombolarınızı buna göre yapın arkadaşlar Canlı TV sunucusulerin şifre mantığını soruyorlar bana özelden herkeze yardım olsun diye bir kaç sunucuin şu kullanılan gerçek şifresini yazıyorum herkez için bir fikir versin

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

usta sunucue göre değişiyor vallahi eskiden çok kolaydı kırmak şimdi 1 tane bile kıramıyorum.
teşekkürler bundan sonra sunucu kırmak piyango çıkmasından daha zor olacak anlaşılan:)
Fenomen
Neyse ki %90 kırıyorum :) sıkıntı yok

ustam neyle hangi combo ile kullandigin programlari paylasta herkes faydalansin
Fenomen
Neyse ki %90 kırıyorum :) sıkıntı yok

fenomen kardeş kendin mi yapıyorsun comboları proğram nedir yada kaynak gösterirsen faydalanmış oluruz...
Aynen test mantigi ile verilmis olmadi yabancilara yogunlasiriz onlar daha kolay cikiyor onda biri unlimitet oluyor
gmcgezer
ombolarınızı buna göre yapın arkadaşlar Canlı TV sunucusulerin şifre mantığını soruyorlar bana özelden herkeze yardım olsun diye bir kaç sunucuin şu kullanılan gerçek şifresini yazıyorum herkez için bir fikir versin

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Fikir verdi ama buna benzer combolar düzenlemek hayal olur artık
gmcgezer

güzel paylaşım olmus emeğinize sağlık.
gmcgezer

teşekkür
Cevap yazmak için giriş yapın.