Sunucu Kırımak

👤 KemalDalgiC 💬 11 cevap 👁 1,816 görüntü
Arkadaşlar Ne zamandan Beri araştırıyorum nasıl oldugunu anlayamadım biri bana sunucu nasıl kırılır anlatabilir mi?
Demekki yeterli kadar araştırmamışsın forumda gereken herşey var sadece biraz sabırlı olman lazım
🔒 Link gizli — giriş yapın bölümünü araştır
Forumda bi kac anlatim var... VLC Player ile nasil yapildigi anlatiliyor. Biraz aratirsan bulursun kesin. Sentra MBA programmi ilede nasil yapiliyor diye bi anlatim vardi videolu hatirladigim kadariyla...
Semih27
Demekki yeterli kadar araştırmamışsın forumda gereken herşey var sadece biraz sabırlı olman lazım
🔒 Link gizli — giriş yapın bölümünü araştır

Hepsine baktım fakat combo ve kırmayı ögrenemedim ögretirmisin?
hayati
Forumda bi kac anlatim var... VLC Player ile nasil yapildigi anlatiliyor. Biraz aratirsan bulursun kesin. Sentra MBA programmi ilede nasil yapiliyor diye bi anlatim vardi videolu hatirladigim kadariyla...

Hepsine baktım fakat combo ve kırmayı ögrenemedim ögretirmisin?
Comboyu indire bilirsin buradan
🔒 Link gizli — giriş yapın programlar bölümünden se gerekli programları indirmen gerekir kullanımı ve saire hepsi var forumda arkadaşım biraz zamanını sarfet . Bir sürü konu yöntem nerdeyse herşeyi vermiş Ustalarımız gerçekten öğrenmek istiyorsan yaparsın
ustalar sağolsun hepsini vermişler ellerine sağlık işte o herşeyi verdikleri için biz bilmeyen arkadaşlar nasıl yapıldığını anlayamıyoruz halbükü birtane basit programı verip üzerinde dursalar bizde öğreniriz programları anlayamıyoruz biri başka söylüyor öteki başka
yoksulf1
ustalar sağolsun hepsini vermişler ellerine sağlık işte o herşeyi verdikleri için biz bilmeyen arkadaşlar nasıl yapıldığını anlayamıyoruz halbükü birtane basit programı verip üzerinde dursalar bizde öğreniriz programları anlayamıyoruz biri başka söylüyor öteki başka

programa gerek yok vlc player ile
combonuzuda vlc combo diye baslikda paylasim mevcut onu indirip videolu cekimide mevcut ordan baktiginizda zaten hersey cozulur

1. vlc player
2. 🔒 Link gizli — giriş yapın indirin
3. 🔒 Link gizli — giriş yapın indirip izlemeniz yeterli bilgiyi verir.

Not: Forumda 15 sayfadan fazla combo mevcut bunlarin hepsini indirip arsivinizi yapin
🔒 Link gizli — giriş yapın
herturlu combo mevcut videoyu izledikten sonra yapamayacaginiz sey yoktur.
yeterki iyi inceleyip takip edin forumdaki herseyi.
sorumuzu cevapladığınız için teşekkürler vlc playere combo nasıl eklenir hangi program nasıl olur işte orasını çözemiyoruz nereye ne eklenip neyi yapacağımızı bilmiyoruz bu konuda başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama bizim gerçeğimiz bu
yoksulf1
sorumuzu cevapladığınız için teşekkürler vlc playere combo nasıl eklenir hangi program nasıl olur işte orasını çözemiyoruz nereye ne eklenip neyi yapacağımızı bilmiyoruz bu konuda başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama bizim gerçeğimiz bu

videodan bakdiginizda mevcut hersey
indirmis oldugunuz combo dosyasini vlc ye tutup atsaniz bile calistir diyince calisir
user buldugunda zaten kanallar cikar
Cevap yazmak için giriş yapın.