Sunucu Ömrü

👤 saskin74 💬 10 cevap 👁 1,915 görüntü
sunucuin ne kadar ömürlü oldugunu nasil bulabiliriz arkadaslar?
Nete duseni zor omrunu tamamliyo nice unlimitetler dustummu haftasini gormuyor url 8000/cilent_area yapinca sunucu cikar dogru user pasi gir sunucu acilinca solda ustte kare var tikla ortadakine bas sunucuin ne kadarlik oldugunu gorun
nash24
ben yapamadım örnek bi resimle gösterir misiniz ?

sunucue giris yap Account Info olan yerde uyelik bitis tarihin cikar
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Sihirdar
sunucue giris yap Account Info olan yerde uyelik bitis tarihin cikar
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

sunucue nasil giris yapiyoruz
teşekkür ederim de bu yayın bağlantısı sayfasına nasıl giriş yaptın nerden hocam? Telefonda yaptım da bilgisayarda bilmiyorum
saskin74
sunucue nasil giris yapiyoruz

nash24
teşekkür ederim de bu yayın bağlantısı sayfasına nasıl giriş yaptın nerden hocam? Telefonda yaptım da bilgisayarda bilmiyorum

sunucuin ömrü diye birsey yoktur uyelik ne kadar alinmis ise o kadardir buda buldugun sunucu adresiinin devamina
örnek: bilmemneCanlı TV.org:8000/client_area gibi direk tikliosun user pass girince icerden bakiosun son gununu yazar
Albatros
sunucuin ömrü diye birsey yoktur uyelik ne kadar alinmis ise o kadardir buda buldugun sunucu adresiinin devamina
örnek: bilmemneCanlı TV.org:8000/client_area gibi direk tikliosun user pass girince icerden bakiosun son gununu yazar

misal calisan bir sunucu var elimde. atiyorum user pass mehmet1 mehmet1.
client_area dedigin bölüme gelince usere mehmet1 veriyorum ve passwortada mehmet1 veriyorum log in yapmiyor. ama sunucu calisiyor yayinlar var
saskin74
misal calisan bir sunucu var elimde. atiyorum user pass mehmet1 mehmet1.
client_area dedigin bölüme gelince usere mehmet1 veriyorum ve passwortada mehmet1 veriyorum log in yapmiyor. ama sunucu calisiyor yayinlar var

🔒 Link gizli — giriş yapın
Cevap yazmak için giriş yapın.